2014-05-03 15.54.17

Når Alpha niveau heler os

Uanset hvilken sygdom eller ubalance der sidder fast i kroppens energetiske biofelt foregår al helbredelse på hjerneniveauet kaldet alpha niveau. Det er her hjernen svinger med 8-12 Hz.
Alpha bygger bro mellem det bevidste og ubevidste. Det betyder at du via simple teknikker har adgang til den del af hjernen der gemmer på destruktive minder. Bestemte tidspunkter på døgnet er høj effektive til at opløse gammel sygdomsårsager (følelser). Når de opløses forsvinder sygdommen/ubalancen der var låst fast i den energetiske blokering.
Indenfor videnskaben taler vi om signaltransduktion og epigenetik og det er langt fra nyt. Der er forsket i det i mange år. Der forskes meget i hvordan vores celler og krop modtager og behandler informationer. Det er anerkendt at videnskaben om signaltransduktion at vores organismes skæbne og adfærd er direkte forbundet med hvordan vi opfatter vores omgivelser.
Epigenetik derimod er videnskaben om hvordan signalerne fra vores omgivelser udvælger, modificerer og regulerer vores gener og deres aktivitet. Det betyder at vores gener konstant omdannes som reaktion på vores oplevelser. F.eks. vores celler i tyktarmen der udgør den indre beklædning og som beskytter os mod toxiner og giftstoffer, de nydannes for hver 72. timer der går. Et andet eksempel er at endotelceller i kroppen trækker sig automatisk væk fra toxiner og bevæger sig henimod næringstoffer.
Videnskaben ved at hjernen lagrer chok, traumer, ulykker, falske overbevisninger osv i kroppen, og vi ved det forårsager sygdom på celleplan hvis den energetiske blokering får lov at fortsætte. Der er altså et forbindelsesled mellem celler og bevidsthed.
Så hvordan kommer vi så ind i de celler, følelser og den energetiske blokering der udløste sygdommen, smerter, ubalancen. Via Alpha niveau som forbinder bevidstheden med underbevidstheden.
Når energien opløses, vendes, elimineres så forsvinder den sygdom/ubalance der sad fast i denne også. Noget er lettere at helbrede end andet, og der hvor udfordringen ligger er at finde det præcise sted som er årsagen. Ofte ved vi ikke hvor den energetiske ubalance startede. Idag er vores kroppe påvirket af pesticider, tungmetaller og giftstoffer og for at blive raske kræver det ofte først en detox.
En krop kan ikke fungerere på celleplan med modsigende signaler.
Du kender sindets effekt fra placebo effekten, hvor du tror du får den rigtige medicin og bliver rask. Det oplever vi gentage sig igen og igen. Det er sindets overbevisning, sindets energi.
Sygdom = ubalance = sindet = følelser = healing =celler
Krop og sind hænger sammen.