2013-06-02 17.16.52

Biologisk programmeret til at fejle

 

Biologisk programmeret til at fejle

Ligegyldigt hvor mange positive bekræftelser, visualiseringer eller loven om tiltrækning du udfører kan dette ikke annullere din programmering. Du er det man kalder biologisk programmeret til at fejle. Programmeret på cellulært niveau.

Alle dine strategier, blueprints, taktikker og actioner kan ikke, vil ikke og slipper dig ikke fri af disse selvbegrænsende overbevisninger. Du kan læse hver eneste bog der nogensinde er trykt om succes, studere biografier om store mænd og kvinder i historien, og fortsætte med at øve dig på at “fixe” dit problem og det vil IKKE virke.

Hvorfor?

Fordi videnskabeligt set, er disse “ubevidste erindringer” fanget inden i dig på et cellulært niveau!

  • Du skal finde de gemte selvdestruktive overbevisninger
  • Du skal have værktøjer til at eliminere og omprogrammere dem
  • Du skal frigøre de skjulte programmeringer
  • Du skal spille nye brugbare overbevisninger ind

Kroppens hemmelige healingssystem.

Dit helbred kan aldrig forblive det samme. Enten bliver det værre eller også bliver det bedre.

Et skift i bevidstheds niveauet hjælper med at skabe forbindelse til kroppens eget healingssystem.

Hvis du tror andre kan hjælpe dig eller skal hjælpe dig, så tror du forkert. Svaret er nemlig indlysende simpelt. Det kan de IKKE. Det er op til dig at blive rask og KUN op til dig. Og jo selvfølgelig kan læger og behandlere hjælpe dig på vej, og medicin kan være nødvendigt hos nogle i en periode indtil kroppens eget feedback system fungerer igen.

Uanset hvilket symptom du døjer med, de der skide irriterende lede smerter, den der ryg der gør ondt, den der hud der klør og er fyldt med eksem der kommer og går, det vejrtrækningsproblem der ikke vil forsvinde, så har din krop en utrolig indbygget evne til at hele sig selv. Hvert eneste af de der helt vildt irriterende symptomer er kroppens måde at fortælle dig på, at der er noget galt og du bør lytte.

Den skriger og skriger på din opmærksomhed, Så HJÆLP mig dog menneske. Ja, tænker du, men hvordan pokker gør jeg dog det, når jeg ikke forstår dig og dine signaler kære krop?

For at komme videre med din helbredelse bliver du nødt til at forstå, at din krop arbejder sammen på flere niveauer og planer:

  • det mentale
  • det følelsesmæssige
  • det fysiske
  • det spirituelle
  • det energimæssige m.fl.

Inden du læser videre, vil jeg bede dig træffe en beslutning om at du VIL VÆRE RASK eller i det mindste få det bedre til en start.

Intro til at arbejde med dine cellulære minder.

Først skal du begynde at lytte til dine følelser. Hvad fortæller de dig? Læg dine hænder på det område hvor du har dine symptomer (det gør du fordi du, uden at vide det, faktisk sætter gang i en healing på det sted) og mærk efter hvad du føler i det område. Hvilke følelser sidder fast i det syge område?

Du skal vide, at det ikke er dig, der skal hele dig selv og gøre dig rask, du skal blot give lov til det.

Bare tænk på hvordan din krop og hjerne arbejder allerede, den trækker vejret for dig, dit hjerte slår, dit hår vokser, dit blod strømmer rundt i alle organerne, den fordøjer din mad, renser dit blod m.fl.

Ret nu opmærksomheden mod det syge sted og lad billederne komme til dig.

Hvad sker der i området? Hvordan ser der ud?

Hvilke følelser dukker op? Frygt, skam, skyld, vrede, angst, frustration, irritation. Træk vejret dybt og vær i følelserne, giv kroppen lov til at slippe dem.

Forestil dig din krop er omgivet af store sorte skyer (dine negative destruktive følelser også kaldet inhibitors/hæmmere) der letter efterhånden som du giver slip på dem. Det er den måde din krop arbejder på når den healer op.

Energi medicin er en legitim og effektiv helbredelses modalitet, og den næste store frontkæmper indenfor medicin!