2013-09-23 15.56.48

JUICE -Feasting 4 L juice/dag

Juice feasting er uhyre populært i USA. Det betyder at du drikker ca. 4 L juice pr. dag og skyller alle dine celler rene og powerfulde, fjerner skidt, tungmetaller, pesticider, overflødigt fedt og fylder depoterne op i overflod.

Amerikanerne er helt vilde med dette. De juice feaster op til 92 dage eller længere. Prøv bare at tage 3 dage med 4 L juice feasting og se hvad det gør ved dit humør, dit helbred og din energi. WOW, siger jeg bare !!!

Din juice består af frisk frugt, grønt og kokosvand, urte the, grøn the,

Generelt om grøn mad og juice
Når du konsekvent drikker frisk rå saft, især grøntsagssaft, der indeholder masser af mørke bladgrøntsager, samtidig med at du spiser masser af grøntsager og frugt og en meget sund kost, ændrer hele dit indre miljø sig.

Juice, som er uhyre rig på antioxidanter, renser kroppen for ophobet og lagret affalds- og giftstoffer, der interfererer med og skaber kommunikationsproblemer i dine ellers velfungerende celler og organer. Dette overflods orgie byder på et væld af vitaminer, mineraler, enzymer, phytonutrienter, sporstoffer og antioxidanter – et mekka af et overflødighedshorn af næringsstoffer, der øger det micro-elektriske potentiale i cellerne. Det forbedrer ligeledes kroppens anvendelse og optagelse af oxygen, så både dine muskler og hjerne energetiseres.

En nylig undersøgelse, der evaluerede 500 personer på en levende fødevare kost, viste fantastiske sundhedsmæssige fordele ved at vælge rå fødevarer. Frisklavet juice er den øverste rå fødevare, det ypperste du kan nære dine celler med. Undersøgelsen viste, at mere end 80 procent af de adspurgte tabte sig. De rapporterede om markante forbedringer i immunforsvaret, fordøjelsen, allergier, kvindespørgsmål, og kroniske sygdomme. De fik bedre søvn og mindre søvnbehov.

De berettede om forbedring af hudlidelser, såsom eksem, hududslæt, tørhed, fedtet hud og tilbøjelighed til solskoldning. Håret blev tykkere, stærkere og mere glansfuldt med mindre svaghed, fedtethed, tørhed og skæl. Neglene blev stærkere. Tendens til sved- og kropslugt faldt markant, mens synet og lugtesansen blev forbedret. Der var en markant stigning i energiniveauet, og et signifikant fald i afhængighed og brug af medicin. Resultaterne viste yderligere et væsentligt fald i forekomsten af allergier hos de deltagende. Ca. 87,5 procent rapporterede om bedre mental og følelsesmæssig sundhed.

Juicing / saftpresning er en fantastisk måde at få tilføjet overflod af mineraler til din kost, få øget energiniveau, større fokus, opnå vægttab og et utal af andre helbredsmæssige lækkerier.

F.eks. 1 dags juice feasting indhold:

 • ½ ananas ¨
 • 6 agurker
 • 1 bundt mynte
 • 5 appelsiner
 • 1,5 bundt persille
 • 1 lille bundt druer
 • 1 æble
 • 1 broccoli
 • 3 citroner
 • 4 stilke bladselleri
 • 2 rødbeder
 • 1 bundt grønkål
 • 1/2 bundt spinat
 • 1/2 bundt sølvbede
 • 5 klementiner
 • 3 cm ingefær
 • 6 gulerødder
 • ½ bundt koriander
 • 2 store grapefrugt

Du kan umuligt spise dig til det kæmpe sunde mekka og overflod af vitaminer, mineraler, phytostoffer :) MEN du kan juice dig til det så let som ingenting.

Opskrifter:

Grøn Lemonade

 • 2 agurker
 • 4 with size æbler
 • 1 bundt grønkål
 • 1/4 bundt persille
 • 2 små citroner

Drømme juice:

 • 3 mellemstore æbler
 • 2 kopper røde druer
 • 1 lille sød kartoffel
 • 1 pære

Gul drømme juice:

 • 1/2 moden ananas
 • 2 agurker
 • 1 bundt mynte

Perappelsin juice:

 • 5 appelsiner skrællet
 • 1/2 bundt persille (tungmetal udrensende)

Sød juice:

 • Lille bundt druer
 • 1 agurk
 • 1 æble
 • 1 citron
 • 1/2 bundt persille
 • 4 stilke bladselleri
 • 1 rødbede

Grøn overflods juice:

 • 3 agurker
 • 1 bundt grønkål
 • 1/2 bundt persille
 • 2 bundter spinat
 • 1-2 lime eller lemon skrællet

C-vitamin i form af natrium ascorbat er godt at supplere med 3-6 g pr.dag
Juice – se hvorfor du skal juice

[wp_eStore_fancy1 id=36]

[wp_eStore_fancy1 id=38]