2013-06-15 18.15.05

100 blodpropper, astma, tonsvis af medicin

2013-06-02 17.16.52Jette er juicefeasting-detoxer inde på medlemssiden og hun er aktiv debattør i gruppen på face, som kun er for medlemmer.Når du har læst hendes historie bliver du måske selv inspireret til at uanset hvad du fejler og hvor længe du har “slåsset” med det så er det ALDRIG for sent at stoppe op og vende bøtten den anden vej.

Læs første del af hendes seje og ualmindelige flotte kamp mod et bedre helbred, og får du lyst til selv at gå i gang finder du det hele her : Medlemsside hvor du også kan følge Jette i kampen mod at genvinde sit gode helbred.

Hun har givet os andre lov til at følge hende på vejen, og opdaterer løbende hvordan det går fremad skridt for skridt. Det gør hun i facebook gruppen, som du finder på forsiden, når du bliver medlem.

Her kan du også spørge Jette, hvad hun gør og hvordan. Der er nogle seje tøser derinde i facebook gruppen der støtter, hjælper, debatterer og opmuntrer hinanden der hvor man er i hver sin proces.

Inden du går i gang med at læse, vil jeg blot sige til dig, at hvis Jette kan trods hendes lange alvorlige sygdomshistorie, så kan du også og der er masser af støtte og hjælp at hente fra de andre der er i gang med det samme forløb. Hun er et ualmindeligt sejt menneske, som i mine øjne gør noget helt unikt. Jeg tager hatten af for hendes vilje og stædighed.Bag ethvert menneske sidder en historie du ikke kender….. her er Jettes historie:

Jette fortæller:

For mange år siden, fik jeg et par 100 blodpropper i begge lunger, og efterfølgende blev min astma værre og værre. Jeg har de sidste mange år fået 4 forskellige spray, som jeg tager flere gange dagligt. Jeg har i gennem årene fået rigtig mange astma anfald, røget på intensiv (alt for tit), og efterfølgende mange måneders prednisolon kur, den ene kur efter den anden !!

Lægerne glemte “bare” lige at fortælle mig hvor farligt prednisolon faktisk er. Det var en fys jeg kom til for 11 år siden der sagde til mig, at hun altså ikke turde røre min ryg, før jeg var blevet scannet, da hun var bange for og brække ryggen på mig.

Og så kørte møllen. Jeg skiftede læge, blev scannet og ret chokeret !!!! Grunden til jeg bøjede mine ribben i tide og utide p.g.a ingenting, brækkede mine tær, bækkede min lillefinger/hånd 7 steder p.g.a. et fald samt led af konstante smerter etc, var p.g.a. slem knogleskørhed, sammenfald og at ryghvivlerne fra 2 til 6 stort set var smuldret væk.

Min lillefinger er i dag trods 2 operationer, stiv, skæv og gør tit ondt ;( Jeg lavede dengang en stor kostomlægning !! Masser af grønt, frugt, magert kød, vand, kerner, nødder etc. som jeg stort set har fulgt siden, d.v.s. i perioder på nogle uger, er jeg da faldet i !!! Af medicin får jeg dagligt smertestillende 4 x gange dagligt, mine 4 astma spray. 5mg Folimet dagligt, da min krop ikke selv kan producere dette stof.

Har i knap 6 år fået vanddrivende. Vil lige sige at jeg de sidste 4 dage, ikke har taget min vanddrivende, da det ikke er nødvendigt ;-))) JUBBII Stoppede med og ryge for 3½ år siden. da jeg følte nu var det nu !!!

Og så har jeg igennem det sidste år læst, hørt og set d.i.v. udsendelser i tv, på netter etc om juice feasting og tænkte at nu var det nu for mig. Men er helt sikkert også kæmpe inspireret over ALT den FANTASTISKE info Caroline og du Dorte giver os !!!!! ♥ TAK af hele mit hjerte ♥

Så derfor er jeg for 2 uger siden startet på juice feasting + lidt tilladt fra Dorte´s detox liste. Er først i mål om ca. 2 mdr. Måske jeg kører et par uger til, hvem ved ;-)) Og så ville det jo ikke gøre noget, hvis der også røg x antal kg også ;o) Har været på prednisolon 2 gange i år, så jeg ikke venner med min vægt lige p.t. haha

Historien fortsætter lidt endnu med svar og spørgsmål fra medlemmer der følger Jette:

Nu er jeg jo først på 15 dagen i dag. Men ja jeg har fået mere energi og overskud !! Vågnede tidligere i morges end ellers og følte mig frisk og udhvilet ;-) Og så tager jeg ikke vandrivende mere, JUBII ;o) Har ellers fået vandrivende hverdag i omkring 5 – 6 år !!

Jeg har været i gang i 15 dage nu. De sidste par dage har jeg fået det bedre og bedre samt mere og mere energi ;-)) For første gang i går aftes, siden jeg startede denne rejse for 15 dage siden. Blev jeg naturlig træt og faldt i søvn uden problemer, Skønt ;-)) Sveder ikke så meget om natten mere, så det går også den rigtige vej. Min krop reager altid om natten !! I dag føler jeg min krop er let og mere mobil. De sidste 2 uger har jeg følt min krop vejede flere 100 kg lol.

Og så har jeg haft en forfærdelig hovedpine, den er også væk nu ;) Mig der aldrig har bumser, fik 3 store i sidste uge. De er næsten væk nu. Savner heller ikke min kaffe mere, Jubii ;-)))

Spørgsmål fra et andet medlem hvorfor nu Jette?

Følte at nu var det nu :-) Er Super Glad for min beslutning !!! Selv om de første par uger, har været seje og komme igennem.

Og Jette slutter af med: For det er netop Aldrig for sent !!!………

24.09.12

Jette  er nu på 22.dag og har det fantastisk. Læs hvordan det går her:

Er på 22 dag i dag, og det går som en leg. Har det Fantastisk ;-)) Og det er slet ikke et problem for mig mere, at jeg drikker min

mad !! Har fået lange negle der Ikke brækker/flækker. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det. Så jeg skal ikke foreløbig havde kunstige negle på !! Har heller ikke så store problemer med at komme på toilet mere (har jeg ellers haft, siden jeg var barn) Allerede som barn brugte jeg klyx engang imellem. Tror jeg vil kører juice feasting/detox i 3 mdr i alt. Kæresten spiste både chokolade og slik etc her i weekenden, og det rørte mig Ikke !!
Får du lyst til at detoxe også, så gør du det lige her: Medlemsside