2013-11-02 10.52.11-2

Gråt hår

2013-11-02 10.52.11-2

Gråt hår skyldes mineralmangler, methionin mangler (er sammen med cystein en af de 2 svovlholdige aminosyrer, gråt hår, afgiftning, kræver B12 som cofaktor, findes i stor mængde i sesamfrø, frugt og grønt indeholder næsten alle lidt af det).

Hvad gør du så for at din hårfarve bevares så længe som muligt?

  • du drikker hvedegræs. Hvedegræs er en levende og rå ”super food” der indeholder over 100 naturlige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, aminosyrer og over 80 vigtige enzymer. Hvedegræs indeholder 70 % grønt klorofyl som ligner blodets hæmoglobin. Få GRATIS hvedegræs ebog.
  • du indtager store mængder grønne juicer hver dag med meget mørkegrønne grøntsager.
  • du indtager masser af raw frugt og grønt som indeholder methionin
  • du spiser sesamfrø som indeholder store mængder methionin
  • du følger grønne rawkstars online kurset som gør din krop basisk og fylder den med overflod af næringsstoffer