carnosine lifewave

Carnosine – Anti aging

Carnosin er et naturligt forekommende næringsstof i kroppen. Med alderen produceres der mindre af dette stof. Kliniske undersøgelser angående carnosin har vist nogle fantastiske og dramatiske resultater, herunder viden om at carnosin måske er hovednæringsstoffet, som holder kroppen ung, selvom vi bliver ældre. Faktisk har adskillige folk, som har benyttetcarnosinplastret, rapporteret om bemærkelsesværdige forbedringer i deres velbefindende og fysiske præstationer, selv efter få dages brug.

FAKTA om carnosin og produktets fordele i forbindelse med antiældningsprogram: 

  • Carnosin er et stof, som findes naturligt i menneskets krop.
  • Når vi ældes, begynder kroppens indhold af carnosin at falde, og der er brug for supplering.
  • Carnosin er en antioxidant og spiller en vigtig rolle for vores generelle helbred
  • Undersøgelser om carnosin viser, at det kan beskytte hjernen mod plaque, en af årsagerne til Alzheimer.
  • Undersøgelser om carnosin viser, at det beskytter vores DNA bedre end andre næringsstoffer.
  • Carnosin har en unik evne til at gøre gamle celler unge og sunde!
  • Carnosin er kendt for at øge sårheling gennem reparation af bindevævet.
  • Der er udstedt patenter for brug af carnosine i forbindelse med forbedring af idrætspræstationer. Dette er muligt, dacarnosin hjælper med at forebygge ophobningen af mælkesyre i musklerne.
  • Der findes andre carnosintilskud på markedet, men kliniske undersøgelser har vist, at almindelige carnosinpiller, -pulvere og -drikke kun øger blodets carnosinindhold ganske ubetydeligt i løbet af 30 dage. 

Fordi lifeWave-teknologien kan udløse metabolske ændringer i cellerne, virker deres carnosin-booster med det samme og forbliver effektiv selv inden for de første 24 timers brug!    

Carnosine findes meget koncentreret i hjerne og muskelvæv (herunder hjertet), og viser det sig, at forsinke aldring i forsøgsdyr og humane væv. Carnosine evne til at yde målrettet støtte til vitale væv i hjerte, hjerne, og øjne.

Oxidativ stress  forkorter vores levetid ved at bidrage til risikoen for åreforkalkning og dens konsekvenser, såsom hjerteanfald og slagtilfælde. Dipeptidcarnosins kraftfulde antioxiderende virkning, kombineret med dens evne til at indfange både frie radikaler og beskadigede proteinprodukter, giver den unikke beskyttende egenskaber, der har potentiale til at forlænge livet.

Carnosine kan hæmme det sympatiske nervesystems aktivitet, der ellers fremmer hypertension og dermed formindske fedme -associerede blodtryk elevations. Med sine antioxidant egenskaber beskytter den hjertemusklen direkte mod toksiner, selv kraftige kemoterapeutiske stoffer, som ellers ville udgøre en alvorlig risiko for hjertevævet. Med sine anti-glycosylerings egenskaber hjælper den med at forhindre skadelige ændringer af LDL-kolesterol molekyler, der bidrager til tidlige stadier af arteriel plaque dannelse, og især vigtigt er at den beskytter blodkarrene fra diabetisk ødelæggelse. 

Men selv efter betydelig skade er sket, og arterier er tilstoppede, kan dipeptidcarnosin give potentielt livreddende fordele. Når blodgennemstrømningen hindres, udsultes vævet for ilt og næringsstoffer fra den resulterende iskæmi. Selvom begrænsningen af blodgennemstrømningen producerer umiddelbare skade,  opstår der endnu mere skade, når blodgennemstrømningen genoprettes, og ilt-rigt blod oversvømmer området. Dette dobbelte – hit kaldes iskæmi /reperfusion skade, og tegner sig for en stor del af de handicaps, der følger efter et hjerteanfald , slagtilfælde eller traumatisk skade.

Se her hvorfor du har godt at forebygge og bruge Carnosine

Dorte Klattschou, Uafhængig Lifewave Distributør

ID 82 96 69