glutathion lifewave

Glutathione – Immunforsvarets arbejdshest

Immunsystemets arbejdshest kaldes glutathion

Glutathion laves inden i kroppen ud fra byggestenene cystein, glycin og glutamin.Glutathion er immunsystemets arbejdshest, som beskytter imod frie radikaler, der skader celler, forårsager kræft og nedsætter restitutionen efter træning.

For at holde dig sund har du brug for høje niveauer af glutathion. Ydermere har du brug for tilstrækkeligt med enzymer, der gør glutathion i stand til at fungere i kroppen.

Højere indtag af C-vitamin (3-6 g pr dag) og glutathion resulterer i et mere beskyttende internt antioxidant system, da disse to næringsstoffer stabiliserer hinanden.

C-vitamin fjerner lynhurtigt frie radikaler, som skader cellerne.

Lavt glutathion er koblet til kronisk sygdom, cancer, svækket immunforsvar og dårlig mental sundhed. Børn med autisme har lave niveauer af glutathion, og lavt glutathion giver større risiko for sygdom og mentale problemer så som skizofreni, depression, angst, stress m.fl. 

FACTS om glutathion

  • Glutathion er et stof, som findes naturligt i menneskets krop.
  • Når vi ældes, begynder kroppens indhold af glutathion at falde, og der er brug for supplering.
  • Glutathion er et hovedantioxidant og spiller en vigtig rolle for vores generelle helbred
  • Når vi ældes, kan kroppen opbygge giftstoffer. Glutathion beskytter kroppen mod mange af de giftstoffer, som vi kommer i kontakt med hver dag.
  • Når vi ældes, er vi udsat for mange tungmetaller i de fødevarer, vi spiser, og fra den luft, vi indånder. Glutathion er kendt for at rydde kroppen for tungmetaller såsom kviksølv.
  • Når vi dyrker motion, bruger vores krop lagrene af antioxidanter. Glutathion er kendt for at øge atleters præstationer og hjælpe dem til øget udholdenhed.
  • Når vi ældes, svækkes vores immunforsvar. Glutathion kan holde immunforsvaret i top.

Kliniske undersøgelser har vist, at almindelige glutathionpiller, -pulvere og -drikke kun øger blodet glutathionindholdmed lidt over 10 % på 30 dage.

Jeg benytter Glutathione plastret fra Lifewave ti at stimulere kroppen med. LifeWave foretog i 2006 en forskningsundersøgelse for uafhængigt at undersøge virkningerne af Y-Ageglutathionplastret på niveauet af glutathion i blodet over en periode på fem dage. Efter 24 timers brug af plastret steg det gennemsnitlige glutathionniveau i blodet med mere end 300 procent over basislinjen. Ydermere viste det sig, atglutathionniveauet ved afslutningen af 5-dages perioden forblev på det eleverede niveau. 

Adskillige undersøgelser har bekræftet, at LifeWave glutathioneplastret øger niveauet af glutathion i blodet på en sikker og naturlig måde! 

Glutathionniveauet i blodet har vist sig at være en af de vigtigste indikatorer, hvad angår den almindelige helbredstilstand. Som kroppens hoved antioxidant har glutathion en række metabolske funktioner, herunder som de frie radikalers skraldemand, som “genoplader” svækkede antioxidanter, så de igen blive aktive (C-, E-, A-vitaminer etc.). 

På den måde vedligeholdes kroppens immunforsvar, proteinstrukturen understøttes, og tungmetaller såsom kviksølv fjernes gennem leveren.

Dorte Klattschou -Uafhængig Lifewave Distributør

ID 82 96 69

Sådan får du Lifewave Glutathione plastret