Akupkt LW GV20 GV245

Afbalancer det tredie øje, pineal kirtlen og hypofysen med Silent Nights, Aeon & Corsentials

Akupkt LW GV20 GV245

Spørgsmål fra klienter vedr. Lifewaves unikke produkter
Hvordan ved jeg hvad der er bedst for mig at bruge af plastre og produkter, hvis jeg slås med træthed, tristhed, lettere “depression”, ked af det hed? Hvad anbefaler du?

Svar fra mig:
Først så spørg mig endelig :) For så får I min præcise anbefaling og købt det rigtige fra start, så tak for mails :)

Corsentials anbefaler jeg til alle fordi den retter op dybt dybt nede på cellulært niveau. Den giver den dybeste zen-agtige ro indeni når man først lige har været en lille tur gennem lidt udrensning (det oplever de fleste). Det er en fantastisk rejse at starte på Core, og bevæge sig dybt ind i kroppens opheling.

Sammen med Core anbefaler jeg 2 vigtige plastre.

Det ene er Silent Nights som man sover med om natten på GV24.5 som er direkte knyttet til pinealkirtlen der danner melatonin. Dette akupunktur punkt ofte kaldet Det tredie Øje, åbner homeostatiske mekanismer i hypofysen, kroppens mesterkirtel af det endokrine system, hvilket er afgørende for at opnå smertelindring, strålende helbred, og for at modvirke hundredvis af sygdomm. Silent øger kroppens niveau af melatonin.

Melatoninproduktion fremmes i mørke og hæmmes ved dagslys. Det har givet anledning til at dette hormon omtales som “mørkets hormon”. Øget produktion af melatonin resulterer i øget søvnighed. Melatonin er en antioxidant – et stof, der kemisk reagerer med frie radikaler. Frie radikaler kan udvikle kræft, og dermed antages antioxidanter, og således melatonin, at have en gavnlig effekt.

Pinealkirtlen er tæt forbundet med det neuro-hormonale system, melatonin, zink, selen, de hormonproducerende kirtler og immuniteten. Det hele hænger sammen. Den livsvigtige aminosyre tryptofan fra kosten bliver omdannet til serotonin, og derfra til melatonin, der er et signalstof.

Melatonin dannes og udskilles først og fremmest, når det mørkt, og det er vigtigt at vedligeholde den natlige stigning. Blandt andet ved at sørge for, at der er ordentligt mørkt i soveværelset. Blot lyset fra en gadelygte kan hæmme produktionen af melatonin.

Koglekirtlen – pinealkirtlen2014-04-23 06.42.03

Pinealkirtel på undersiden af hjernen er et slags ”livsur” eller et ”tredie øje”, der gennem sin døgnrytme programmerer både sexual- og immunfunktionerne, bl.a. gennem brisselen også kaldet thymus.

OG NU KOMMER DET SMARTE:

Sæt et Aeon på GV20 og et Silent Night på GV 24.5 om natten. Det vil få dig til at føle dig gladere, mentalt klarere og med mindre stress. Dette er Kongen af Plastre punkterne, og det virker ved at afbalancere hypofysen og pinealkirtlen.

Du kan også bruge akupressur. Luk øjnene og hold let på punkterne med fingrene 2 til 3 minutter, træk vejret dybt og hold øjnene lukkede. Du kan bryde dårlige vaner ved at holde disse akupunkturpunkter, og nulstille dine intentioner dagligt. Du kan også bruge disse punkter på andre tidspunkter af dagen, når du har brug for større klarhed.

Når du holder på disse punkter dagligt eller bruger plastre om natten afbalancerer du dit energisystem. Når din energi er afbalanceret, kan din krop fungere ordentligt. Helbredende energi arbejde kan være så simpelt, men gå meget dybt.

Denne afbalancering er ren healing for fibromyalgi, søvnløshed , hovedpine og svimmelhed. For at få dannet melatonin/serotonin og afstresset kroppen skal du bruge Silent Nights og Aeon plastre. Aeon bruges også til Brain Balancing programmet (mere om det en anden dag)

Det behøver du

  • Silent Nights (et plaster bruges 8 timer hver nat og kan bruges 3 dage i træk a 8 timer),
  • Aeon (et nyt plaster hver dag) samt
  • Corsentials hver morgen på tom mave.

Sådan køber du dem

Link til hvordan du gør