2014-05-17 09.59.19

Brudte meridianbaner som årsag til ubalancer, smerter og sygdomme

2014-05-17 09.59.19

For omkring 4 uger siden blev jeg voldsomt udfordret af en klient som er opgivet af systemet.

De aner ikke hvad hun fejler, og jeg vidste heller ikke om jeg kunne hjælpe hende.

Først testede jeg hende med bioresonans og der dukkede ikke rigtigt noget op som kunne give mig bare det mindste hint om hvad der var galt. Hun slog en del ud på meridianbaner og akupunkturpunkter som noget af det der var mest i ubalance så gode råd var dyre.

Jeg tænkte så det bragede og knagede i hele hjernen, hvordan den test kunne hænge sammen med hendes mindst 15-20 mærkelige symptomer og hendes historie. Enten vil kroppen ikke sladre om det på testen eller kan ikke fordi hun er blokeret og jeg havde kørt åbningsprogrammer i over 20 min for at fjerne blokeringer men lige lidt hjalp det. Måske var hun en af de meget meget sjældne personer jeg ikke kan hjælpe lige nu. Dem har jeg kun mødt 2 af gennem 11 år.

Alle blodprøver er fine, scanninger viser intet. Hun fejler intet ifølge lægerne. Måske noget psykosomatisk er deres bedste bud.

Men så var det jeg pludselig kom i tanke om et trick. Kort forinden hendes symptomer startede havde hun gennemgået en operation og pludselig faldt det mig ind, at det var årsagen. Jeg kalder det brudte meridianbaner. Personen opereres for et eller andet, og meridianbanerne skæres over og får af en eller anden grund ikke kontakt til hinanden igen efter operationen.

Jeg tog først 2 sæt Energy Enhancer og satte på Lu1 og på K1 under fødderne. Derefter tog jeg 2 nye Energy Enhancer og placerede i min hænder. Det brune i den venstre hånd og det hvide i højre hånd.

Nu begyndte det spændende om det ville virke. Jeg strøg med mine hænder langs alle meridianbaner efter billederne herunder. Fulgte meridianbanens start til slut med mine hænder indtil alle var bearbejdet igennem.

Hun sagde undervejs flere gange: der sker noget i min krop der.

Hun lovede at melde tilbage efter 1 uges tid hvordan det var gået, men jeg hørte aldrig noget. Det gjorde jeg så i går. På en mail.

Hun følte sig rask efter få dage, men troede ikke rigtig på det, så hun ville ikke skrive for det kunne ikke passe mente hun. Men nu efter 4 uger var hun godt klar over hun virkelig var rask.

Ubrudte meridianbaner behandling hjalp hende til at blive rask i løbet af få dage.

Tror du lige jeg er en glad behandler?.. 

Du kan nemt udføre den samme behandling derhjemme. Du sætter Energy Enhancer som jeg gjorde og sætter derefter et sæt i dine hænder også. Så stryger du langsomt flere gange langs hver enkelt meridianbane så alle bearbejdes. Husk masser af vand inden du starter så energisystemet har vand nok at arbejde med.

Du får plastrene ved at kontakte mig på mail medicflow@mail.dk eller se her

 

2014-05-17 09.59.44