Barnløshed

Ufrivillig Barnløshed

Barnløshed

 

Sommetider så vil den der graviditet bare ikke rigtig lykkes.

Ofte sidder problemet fast inde i energisystemet, hvis ikke der er nogen synlige årsager konstateret. MEN det findes der en løsning på. Først køres en Energy Enhancer 5 dages element som løsner energisystemet op, derefter en 5 dages detox protocol gennem 2 uger og der afsluttes med SP6 plastret.

Dette kan alle gøre derhjemme og det er nemt at lære. Alternativet til dette er at få bioresonans behandlinger på klinikken enten i kombi med plastre fra Lifewave eller alene. Så står du eller en du kender i en situation hvor det er svært at blive gravid og der ingen synlige årsager er til det ikke lykkes, så prøv i 2-3 måneders tid at følge min graviditetsprotokol (det hænder at mange kvinder bliver gravide allerede den første måned, simpelthen fordi blokeringen energetisk er væk).

SP6 punkterne er en del af den måde du behandler dig selv på. Punktet er knyttet til infertilitet, barnløshed, og er uhyre effektivt sammen med SP6 plastret til at gøre mange gravide.

SP6 plastret genopretter hormonbalancen og stimulerer bl.a. Hypothalamus, der har mange vigtige opgaver: Bl.a styring af temperatur, hormoner, stofskifte, tørst, sult, frygt og vrede. Ydermere reduceres trangen til mad og sukker. SP6 mindsker også menstruationsproblemer, samt hedeture ved overgangsalder.

Plastret har fuld effekt i 12 timer. De næste 12 timer klinger det ud.

Brug ikke mere end et SP6-plaster ad gangen. Og drik rigeligt med vand hver dag for at plastrene kan arbejde effektivt i din krop.

Rundt regnet har jeg hjulpet over 200+ par med at blive gravide gennem de sidste 11 år  Så jeg har mange dejlige børn …næsten mine :)

Du køber plastrene gennem mig ved at maile mig på medicflow@mail.dk eller se her

Derefter får du hele protokollen tilsendt på mail som du skal følge de næste 1-3 mdr.
Aeon lifewave SP6 lifewave glutathion lifewave energy enhancer lifewave