Aeon lifewave

Kronisk træthed gennem 9 år

I slutningen af januar måned sad jeg og surfede på nettet efter en behandler, som kunne hjælpe mig med at få lidt energi tilbage i kroppen. Jeg ledte helt præcist efter Dorte, som flere af mine kollegaer havde anbefalet, da de selv gik til behandlinger for diverse symptomer.

For 9 år siden fik jeg konstateret kronisk træthedssyndrom efter først at have været igennem en masse test og blodprøver som intet viste, og efterfølgende været hos psykolog, fordi lægerne mistænkte mig for at være psykisk syg eller lide af noget psykosomatisk. Psykologen konstaterede dog hurtigt det ikke var noget psykisk, men noget reelt fysisk jeg led af. Og alligevel følte jeg mig konstant til besvær, hver gang jeg ringede til lægen. Han kunne ikke hjælpe, og arbejde kunne jeg ikke.

Jeg kunne tværtimod sove meget og flere gange om dagen, for hele min krop var så uhyggelig træt træt træt. Jeg havde ingen energi og intet overskud til noget som helst. Jeg var stresset og havde et hav af symptomer.

Jeg ringede til Dorte og fik en god sludder med hende. Hun lød så sympatisk i telefonen, så åben og så smilende og meget venlig. Dorte gav mig en tid 2 uger senere, og de 2 uger gik meget langsomt. Jeg var spændt på at komme til scanning og behandling på hendes klinik i Virum.

Endelig oprandt dagen hvor jeg skulle til test og behandling. Det første hun sagde var – din energi er næsten lig nul. Du må være virkelig træt som i træt med træt på, hvorefter jeg begyndte at tude. Jeg kunne næsten ikke hænge sammen i hverdagen, jeg var først sygemeldt og havde ingen udsigter til helbredelse. Og endte med bare at være hjemme. Det havde vi råd til for min mand tjente godt, og jeg kunne ikke klare mere med læger og psykologer. Det var så udmattende og trættende.

Dorte forklarede og tegnede for mig, hvordan kroppen hænger sammen og hun lagde en helbredsplan for mig som bestod af meget grøn kost, smoothies, grønne juicer, og jeg skulle bruge nogle små plastre på kroppen som ville øge min energi, detoxe mig og hjælpe mig tilbage i balance. Dorte er virkelig kompetent og god til at forklare mig hvordan de virker i kroppen og hvad de kan, og trods min skepsis vidste jeg at hun vidste hvad hun talte om. Hun har den der lune humørfyldte autoritet over sig, der med lethed fortæller og begejstrer én helt ind i sjælen. Du mærker tydeligt hvor dygtig hun er, men stadig på et niveau, hvor alting forekommer så enkelt og nemt, og man forstår årsager og sammenhænge. Hun er knivskarp og ser kroppens komplekse systemer og sammenhænge lynhurtigt.

Jeg var træt, da jeg gik derfra, men jeg var også fortrøstningsfuld og med et lille lysende håb i hjertet, om at det her ville hjælpe mig.

Jeg gik direkte hjem og sov, og da jeg endelig vågnede fik jeg bestilt de her mærkelige plastre og noget der hedder Corsentials som Dorte sagde jeg fik brug for om 2 ugers tid. Jeg købte en anti-age pakke der rakte til et 2 mdrs forløb.

Dorte havde lagt et helbredsprogram for mig, og det startede jeg på dagen efter med kost, juice og smoothies ad libitum. Efter ca. 1 uges tid ankom mine mærkelige plastre og den gule drik Corsentials. Det første jeg skulle var at følge en 5 dages detox protokol som Dorte havde givet mig. Jeg satte plastrene som hun havde anvist mig og forventede at mærke en hel masse. Intet skete. INTET. Og jeg blev vildt skuffet. Protokollen skulle jeg følge i 2 uger, og det gjorde jeg også. Inden i mig gnavede denne lille skepsis hver dag, om det nu virkede det her. MEN SÅ skete der noget der slog benene væk under mig. På 5. dagen begyndte jeg at mærke lidt mere energi, ikke meget men lidt. Det snurrede i min krop efter jeg havde sat plastre på, bare nogle minutter, men det føltes skønt, og varmende.

Et lille glimt af at min krop gerne ville samarbejde med mig og at de her plastre gjorde noget som var ubeskriveligt i min krop. Jeg syntes de var mystiske og selvom Dorte havde forklaret mig virkningen af dem, og hvor effektive de er til kroppe med ubalancer, så tænkte jeg stadig, at det lød mærkeligt og umuligt at små plastre kunne alt det der. Men Dorte var begejstret og så blev jeg det også. Jeg stolede på hendes viden.

I 2 uger kørte jeg detox protokol med 1 dages pause mellem de 5 dage protokollen varede, og så forfra igen. Efter de 2 uger havde jeg måske 5 % mere energi. Det var ikke noget at råbe hurra for, og jeg var lidt opgivende på det tidspunkt, men kosten og smoothies og de grønne juice bekom mig godt og jeg var ved at få dem ind under huden. Dorte opmuntrede mig til at fortsætte. Det kommer sagde hun. Jeg ved hvad jeg taler om. Bare vent og se. Jeg fortsatte med de her anti age plastre, den gule pakke og de 2 blå pakker. Brugte dem hver dag, men nu efter en anden protokol.

Jeg skulle køre en Brain Balancing, så min hjerne ville samarbejde med min krop igen. Og jeg sov med plastre på “hjernen” og i panden. Når du sover sagde Dorte, så bliver der mere plads i din hjerne, og din hjerne kan kun rense sig når du sover, så søvn er vigtigt. Jeg sov jo rigtig meget i forvejen så det var intet problem og jeg satte derfor det gule Glutahione og det lyseblå Carnosine på nogle hjerne punkter som Dorte havde givet mig. Den første nat sov jeg dybere og mere “helbredende” sådan føltes det. Jeg var mere udhvilet på en eller anden måde.

I mit stille sind tænkte jeg hvad var det dog for noget hokus pokus det her. Efter endnu 1 uges tid (nu ialt 3 uger) skulle jeg nu koble Corsentials på. Det her vidundermiddel som Dorte havde tudet mig ørerne fulde af og som jeg havde glemt halvdelen af inden jeg gik fra klinikken. Du skal bare drikke det hver morgen på tom mave sagde hun til mig.

Jeg havde nu været i gang i 4 uger og min energi var højst 7 % højere end før. Mon det overhovedet nogensinde ville ændre sig??

Giv tid sagde Dorte bare med et underfundigt glimt i øjnene og et stort smil. Du har været syg i 9 år, regn med 6-9 mdr, så bliver du ikke skuffet. Jeg drak Corsentials hver morgen og satte plastre på kroppen. OG VED DU HVAD DER SKETE???

For hver uge der gik kunne jeg mærke lidt mere energi og lidt bedring flere steder i kroppen. Jeg fik et par bioresonans scanninger og behandlinger undervejs for at speede processen lidt op og styrke kroppen undervejs. Jeg detoxede ind imellem når jeg drak Corsentials, men for hver dag blev det bedre og bedre.

Jeg er nu på min 3. mdr med Corsentials og plastre, og jeg har fået det over 60 % bedre. Jeg har meget mere energi nu og føler mig mere rask. Jeg ved at min kroniske træthed er på vej væk efter 9 år, og om nogle måneder er jeg helt på toppen igen.

Derfor Dorte, jeg skylder dig alt og undskyld min plasterskepsis. De plastre udøver virkelig mirakler i kroppen. Jeg er dybt forelsket og bruger dem nu på min familie også. Tusind tak for dig og for al din varme og dit gode humør. Din begejstring smitter.

Kh
Anonym

(Dorte er bekendt med mit navn, men af hensyn til familien foretrækker jeg at være uden navn)