30 dage corsentials

Mine første 30 dage på Corsentials

30 dage corsentials

 

Dag 2

Efter 1 time kom de skønne kuldegysninger væltende igen men varede i går kun en 1/2 times tid. Omkring frokost tid begyndte jeg at få lidt slim i halsen og op i højre øre/svælg og det holdt sig nogle timer. Da jeg så nåede hen på eftermiddagen, så oplevede jeg rumlen i maven, og benene var enormt trætte som om jeg havde løbet langt og syrede til bagefter. Det sjove var at det føltes fantastisk i kroppen samtidig med den dumper skidt rundt omkring, energien stiger og stiger, følelsen af lethed er voksende og jeg sover fantastisk dybt og vågner udhvilet efter 6-7 timers søvn. Jo og så er Tarmindholdet også løsere har jeg bemærket idag lidt ligesom når jeg detoxer. Hertil morgen har jeg sat glutathione på lv3 og aeon i nakken inden indtagelse af nr 3.

Dag 3

Først var jeg vildt skeptisk, det er jeg som behandler. Hvis jeg skal anbefale andre noget, så skal jeg prøve det og det skal virke, og det må man sige Core gør. Morgenen starter som de andre morgener med at sætte Aeon plaster i nakken og indtage Core på tom mave. Igen i går valgte jeg at bruge Glutathione plaster på lever3 akupunkturpunktet, fordi glutathione er immunforsvarets arbejdshest og hjælper med at fjerne toxiner og tungmetaller. Det virker fantastisk i kroppen med den kombi. Efter et stykke tid kom de kære kuldegysninger snigende nu på 3 dagen også, men denne gang kom de i bølger i løbet af dagen. Jeg er piv mæt hele dagen, og energien er stadigt voksende for hver dag der går. Det er en fed oplevelse. Jeg sover som en bjørn om natten, og vågner total udhvilet om morgenen efter igen 6-7 timers søvn.

I løbet af eftermiddagen er det som om hjernen bliver knivskarp, sådan lidt ligesom hvis det havde været tåge og det pludselig bliver høj himmel og solskin. Knivskarp hjerne, klar i bærret – WOW en følelse. Men så blev det sidst på eftermiddagen og så begyndte kroppen at synes den skulle skille en masse ud. Så det endte med noget af la det man nok oplever når man får en tarmskylning, den blev i hvert faldt tømt! Som min far sagde (han har masser af humor) – Det er noget lort ha ha…det der udrensning af kroppen er altså hamrende effektivt (så slås du med forstoppelse, træg mave så sæt i gang med Corsentials.

På 3 dag mærker du virkningen. Jeg observerede i løbet af aftenen at huden er begyndt at blive babyhuds agtigt, den fine fløjlsbløde babyhud man har lyst til at røre ved hele tiden, og det ser ud som om ansigtet er strammere i huden, men mere om det de kommende dage. Bonus er at jeg på 3 dage har smidt lige knapt 1 kg (så slås du med overvægt og vil gerne smide nogle kilo, sæt i gang det er effektivt), jeg føler mig mere og mere zen agtig i balance for hver dag der går, og det er kun dag 4 jeg er startet på hertil morgen ud af 30 dage. Jeg som skeptiker indtil det modsatte er bevist, havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at Corsentials kunne have den kæmpe virkning på hele kroppen.

Dag 4

Jeg forundres hver dag over hvad der dukker op af gode ting og sager. Dagen i går var ligesom bare en WOW dag, hvor kroppen var på toppen, fuld af energi, fred i sindet, en balsam for sjælen dag. Følelsen af rigtig at være kommet i hopla og hoppet mindst 10 trin op i følelsen af velvære. Jeg lagde mærke til at neglene vokser og bliver tykkere, at jeg slet ikke føler mig sulten, men rigtig mæt. Det lyder måske mærkeligt at jeg ser mere skarpt eftersom jeg ikke har problemer med øjnene med sådan føles det. Vægten siger minus 1.5 kg, hvad skete der lige der?? Det er jo peace of cake og dælme nemt at tabe sig med Core.

Musklerne er begyndt at blive stærkere og følelsen af mere udholdenhed kommer snigende, nøjagtig som der står den ville gøre. Det sjove er at jeg har lagt mærke til at selvom jeg tænker, det kan da umuligt blive bedre nu, så finder Core lige et område mere i kroppen at forbedre. Jeg valgte at fortsætte med Glutathione som er immunforsvarets arbejdshest, men denne gang satte jeg plastret på LU9. Det er en fantastisk kombi med Glu. Huden forandrer sig lidt hver dag, den bliver blødere og strammere at se på. Og så var det glad i låget dag i går, i fuld hopla.

2014-04-23 06.42.03

DAG 5

Netop som jeg står op om morgenen og blander Corsentials og drikker det, så starter 24 timers fitness træning indenfor 10-12 min i mine overarme og lår. Gennem hele dagen føles det som om musklerne træner og træner. Det gik jeg og grinede af hele dagen i går, og da jeg om eftermiddagen gik med hunden glemte jeg mine vanter, og tænkte øv det betyder kolde fingre, men da jeg 20 min senere var hjemme igen var hænder og fingre stadig varme trods det blæste og var råkoldt. Jeg gik ned og trænede og løftede tungere vægte og havde langt mere udholdenhed i musklerne. Jeg kan se kroppen tones mere og mere, jeg kan se et lille område på lårene med noget irriterende cellulite er pist væk (altså jeg har jo ikke cellulite vel, men det jeg “ikke havde” det er så væk nu), og i Corsentials oversigten står der netop efter 5-10 dage: Markante stigninger i sportslige præstationer. TJEK.

Okay det her er altså ret vildt at mærke. Så musklerne begynder at ændre sig og bliver faste, og det mærkes især i overarme og lår. Da jeg om aftenen kiggede i spejlet, da jeg børstede tænder, så er en dyb linie under venstre øje forsvundet. WHAT!! Den der dybe linie jeg synes var lidt for tydelig, den er blevet udvasket. Om jeg fatter at Core kan alt det. I oversigten står under 5-10 dage: Fastere og mere ungdommelig hud. TJEK. Der står bedre velbefindende. TJEK. Det står let til væsentlig ændring i kropsvægt. TJEK. 1.5 kg, flere muskler, mindre fedt, mere tonet. TJEK. Jeg tager 25 dage mere, tak.

Dag 6

Kroppen bliver stærkere og mere udholdende for hver dag og jeg er total glad i låget. Det er ren harmoni og lykke indeni. Jeg gik rundt og smilede dagen lang, til cykelmanden, til folk på gaden, folk i biler og det er simpelthen ikke til at få smilet væk. Det er ren lykkefølelse der gror og gror. Det er ligesom at være 20 år igen, fjollet, glad, åndssvag smilet sidder klasket fast helt oppe ved øret og det føles fantastisk i kroppen.

Musklerne arbejder uden tvivl, jeg løftede håndvægte i går og i dobbelt så lang tid uden at det var hårdt. Det er ret ubeskriveligt at opleve det. Om aftenen fik jeg grineflip i sofaen op til flere gange, og teenageren sagde 3 gange moaarrrr altså. Det er som om kroppen bobler og bobler, alt er fedt, sjovt, vidunderligt, fantastisk. Jeg er flyvende og let og med et giga overskud.

DAG 7 På Corsentials kaldet Core

Det er fantastisk at springe ud af sengen lykkelig og frisk frisk frisk om morgenen efter 6-7 timer. Det må være det nye søvnbehov, for sådan har det været de sidste par dage. Jeg plejer ellers godt at kunne sove 8 timer. Musklerne arbejder stadig og jeg har næsten ramt 2 kg vægttab nu. Jeg spiser det samme som jeg plejer, jeg har lyst til at bevæge mig mere, spise mere frugt og det spiser jeg ellers i forvejen meget af. Jeg drikker meget vand og jeg føler mig overhovedet ikke sulten, men bare mæt dagen lang. Min løbetid er også blevet hurtigere eller jeg kan løbe længere. Fysisk er det nøjagtig som Core beskriver på 5-10 dagen.

Det føles lettere at løbe. En af de ting jeg bemærkede er den dybe indre ro indeni, alt stress der måtte være i kroppen er fuldstændig forsvundet. Jeg føler mig afslappet og fuld af energi, og så glad så glad at det er svært at beskrive hvad det gør, jeg er jo normalt enormt glad og positiv i forvejen, men det er ligesom fordoblet på de her 7 dage. Glæden udspringer ligesom dybt indefra fra de inderste celler. Jeg er klar klar klar i hovedet og har fred i sindet på en ubeskrivelig varm lækker måde (det må opleves før man forstår det tror jeg).

Mine 2 stress og angstklienter som oplevede stress og angst forsvinde på 4. dagen fortæller om samme dybe oplevelse af indre ro, lykke og mere energi. Neglene vokser, håret vokser og jeg er begyndt at tænke om de der 5 grå hår jeg har tæt ved siden af hinanden, om de mon er begyndt at forsvinde og få farve i stedet for?? Jeg synes de ændrer sig i farven. Men mere om det de kommende dage/uger.

DAG 8

Det kan umuligt blive bedre idag tænker jeg, da jeg står op. Men det skulle bare være løgn. Den dybe ro breder sig helt ud i tæerne, jeg har fået hængerøv i bukserne og tager mig selv i at gå og trække dem op flere gange. Om eftermiddagen begynder det at klø lidt i huden, især på armene. Huden hører under lungerne og kort efter får jeg også lidt slim i halsen og kriller. Det holder sig 1 times tid, og så er det væk igen. Musklerne tones stadig og om aftenen føles det som en lang fitness dag. Mildt arbejdende muskler, tabt nogle cm hist og pist og vægten siger lidt over 2 kg nu.

Det føles lidt lige som et photoshoot. De tager et billede kommer det i photoredigering og ændrer lidt her og der, strammer op lidt der, lidt mere fylde der, lidt mindre der osv. Og vupti så er billedet redigeret og klar. Sådan føles kroppen som om den selv justerer hist og pist med musklerne og fedtet. Og så er de jo den der glad i låget effekt, for jeg er jo så frygtelig irriterende siger min veninde, for meget energi og for glad.

Dag 9

Jeg er begyndt at blive mere sulten hvilket må skyldes den øget mængde muskelmasse, og selvom jeg har spist mere så taber jeg stadig fedt hver dag. Den er en virkelig sej Core Jeg kan mærke at den arbejder dybere og dybere ind i kroppen, og virkelig gamle symptomer rører på sig. Symptomerne jeg havde for måske mindst 10 år siden mærker jeg igen nu. I går rumsterede det med trykken over højre øre, jeg nøs flere gange og hertil morgen vågner jeg med følelsen af slim oppe i højre øre, det eustakiske rør, og i halsen. Mit søvnbehov er gået fra 8 timer til mellem 6-7 timer. Sådan har det været siden jeg startede på Core.

Dag 10

Huden arbejder, og der kommer små irritationer i huden hist og pist, især i ansigtet kan jeg se små røde pletter, armene klør lidt og vægten siger nu minus 2.5 kg selvom jeg spiser mere mad føler jeg. Jeg drømmer meget og drømmer fantastiske gode drømme man ikke har lyst til at vågne fra. Jeg kan tydeligt se linien under venstre øje fader ud stille og roligt for hver dag.

Før billede og efter:

hud core 1 hud core 2

 

Dag 11

Se det var jo endnu en spændende dag. Jeg drømmer og drømmer og drømmer, gode drømme. Og jeg drikker meget vand, jeg er tørstig og tørstig og tørstig  Kroppen er gået i gang med en grundig udrensning af huden, især i ansigtet ses små røde irritations pletter hist og pist, det forsvinder igen i løbet af halvt døgns tid. Jeg er klart mere sulten og især efter væskeholdige frugter, igen det der væske. Energien vokser stadig om man kan forstå den kan blive ved og i går var jeg ude og gå 2 som i TO lange ture. Jeg får lyst til at bevæge mig hele tiden, som om muskler og sind skriger på motion  Om aftenen sad jeg faktisk og fik helt lyst til at indtage en Core mere, det føles som kroppen elsker den helt vildt og plager som et lille barn på at få mere, så morgen tidlig kom frisk  Slurp slurp.

Dag 12

Det var godt nok en sjov dag. Jeg er begyndt at rense ud i lunger, hud og hals, så jeg besluttede at sætte Glutathione op på halsen på CV22 som er forbundet med QI energi i området. Det hjalp rigtig godt på energien. Samtidig satte jeg en SP6 på Stomach36, ST36 på venstre benet for at øge organernes effektivitet. SP6 patches er non-transdermale (dvs det trænger ikke noget ind gennem huden), men de stimulerer mildt Milt 6 og Mave 36 (Zusanli) akupunkturpunkter. Stimulering af disse akupunkturpunkter menes at have en effekt på hypothalamus funktion.

Forskning viser at SP6 brugt dagligt over en periode på 1 uge giver en meget signifikant forbedring i den fysiologiske funktionelle status af leveren, bugspytkirtel, højre og venstre nyrer med en gennemsnitlig statistisk effekt> 97% og en meget betydelig forbedring i den funktionelle status af skjoldbruskkirtlen, tarme og hypothalamus med en gennemsnitlig effekt> 87% og en betydelig forbedring i binyrerne med en gennemsnitlig statistisk effekt> 75%.

Om eftermiddagen blev jeg SÅÅÅÅÅÅ træt, og har fået sat gang i en masse mere udskillelse og reaparation, så det blev en stille time på sofaen. Da jeg gik i seng om aften besluttede jeg at sætte Carnosine på Heart 7, HT7, på højre håndled. Carnosine fordi det heler væv, og beskytter hjernen, øger organernes bioelektriske egenskaber og forbedre den generelle sundhed. Er du gal jeg har sovet som en sten i nat Sikken en dag det var.

DAG 13 på Corsentials ud af 30

Det går da strygende det her. Mine slimhinder er så venlige at dumpe skidt. Slim i halsen, slim op i højre øre, i det eustachiske rør, klikken i højre øre, røde irriterende knopper bag højre øre. Kom så ud med det da Energien er i top igen idag, og tænker jeg vil lave en slimsang for humøret fejler bestemt ikke noget, faktisk er jeg ret overstadig Så kunne jeg vel synge noget a la: 

Jeg er så glad for mit slim, 
jeg kommer hurtigt langt omkring, 
og det fordi på slim 
går det let som ingenting.

Slim larmer ikke og bruger nul benzin 
Slim oser ikke som andre oliesvin. 
Jeg er så glad for mit slim, 
jeg kommer hurtigt langt omkring, 
og det fordi på slim 
går det let som ingenting. 

Jeg fordoblede appelsin indtaget i går for at få ekstra C vitaminer ind til at skille det herlige slim ud af kroppen.

Den store på 16 år havde i går eftermiddags ondt i nakken, så jeg satte Aeon på GV14 i nakken og en Glutathione på LV3. Han faldt i søvn og sov. Da han vågnede var det væk. I morges stod han så op, og jeg sagde til ham at nu kunne han godt tage plastrene af. Jamen, kan jeg så ikke få nogle nye på mor??  Herligt han også kan mærke de gør godt. Der sker altså noget vidunderligt i kroppen når man har dem på.

2014-02-13 14.36.41-2DAG 14

Jeg ville ønske jeg kunne løfte armene, men det kan jeg ikke, de er simpelthen så blytunge som om de er kørt over af en lastbil. Der er klart noget på vej ud af armene. Jøsses manner. Jeg trænede overarme i går lidt mere end jeg plejer og det har bestemt ikke gjort det bedre. Om eftermiddagen var jeg simpelthen så træt og de arme der der slæber henad gulvet når jeg går. Overvejede at binde dem op i et tørklæde så de i mindste kunne holdes oppe Så dag 14 blev der hvor armene besluttede at dumpe giftstoffer. Jeg drømmer mærkelige mystiske drømme og renser klart ud på det psykiske plan også.

Ved 16 tiden havde jeg fået nok og plastrede kroppen til med Energy Enhancer på P6 og K3 som løser stagnationer i overkroppen og øger energien. 10 min efter var jeg flyvende og da jeg skulle i seng var jeg lysvågen og måtte pille dem af igen. 5 min efter sov jeg tungt og dybt. Vågnede så frisk i morges.

DAG 15

WOW sikken en fantastisk dag. Fuld af energi, ingen udrensning overhovedet bare flow og Mikkel fik SP6 plastret på TW17 bag venstre øre for rygestop. Dette er han dog uvidende om efter 3 min siger han, det snurrer helt vildt oppe ved øret og op i hovedet og der strømmer varme også. Smukt min skat, han sov med det på og følte sig total frisk i morges da han stod op, hvilket han aldrig gør da han er å menneske og ikke a menneske  i morgen får han et nyt på.

Dag 16

Status over de sidste 2 ugers rejse, den ene dag mere spændende end den anden. Jeg har tabt 3.5 kg og 35 cm fordelt på kroppen (det er jo vildt), muskelmassen har ændret sig, jeg har frosset, været træt, været fuld af energi, haft blytunge arme, sovet som bjørn, sover kortere tid hver nat og vågnet vildt frisk om morgenen. Jeg træner mere, jeg løber længere og hurtigere og har meget mere udholdenhed og mine blytunge arme starter nu ca. 1 time efter Corsentials er indtaget. For hver dag varer det kortere og kortere, og dybt inde føles den mest fantastiske lethed selvom armene er tunge. Kroppen ligefrem bobler på en ubeskrivelig fed måde over at slippe af med skidtet der løsner sig fra vævene. Jeg er sikker på de holder cellefest.

Det er ligesom at køre rutschebane, der kommer små bump på vejen med udskillelse og ellers fortsætter den smukkeste fedeste rejse mod gennemsyret sundhed sådan føles det. Jeg har leget med carnosine plastre som beskytter hjernen og heler væv, samt beskytter hjertet, sat dem på forskellige punkter og mærket virkningen af dem. Det vildeste var nok da armene var sindssyg tunge og trætte at jeg satte Energy Enhancer plastret på Heart3 akupunkturpunktet som har med cirkulation og arme/hænder at gøre. Det gjorde jeg i går.

Der gik 2 min så snurrede det vildt under plastrene, så bredte det sig op gennem armene og så fik jeg varme i hele kroppen og varme røde kinder. Jeg elsker det energiarbejde for vildt når det mærkes så tydeligt hvad der sker i kroppen Og ja så lettede trætheden og tyngden i armene 14 dage mere af den første måned, og jeg er sikker på allerede nu at jeg tager min. 30 dage mere derefter. Det er simpelthen for godt det her.

DAG 17

Jeg har simpelthen så meget krudt i røven at det skulle forbydes. OMG. Det er lidt ligesom at skulle flyve til månen og springe ud i rummet eller noget i den stil. Alt bobler indeni af velvære, lyst, glæde, iver. Nogle ville måske mene jeg er på speed eller andet euforiserende stoffer, men det er bare Core og it keeps getting better and better every day. Det FØLES FANTASTISK  Det var dag 17 på fulde gardiner og mættet med livsglæde og 3.8 kg gone. Jeg løber og løber og griner og griner og er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad.

DAG 19 & 20

OMG hvor jeg elsker Corsentials og det den gør i kroppen. De sidste 3 dage har der ingen udrensning været, bare følelsen af et voksende flow i hele kroppen. Det er som at være in heaven  neglene bliver stærke, huden er så blød, linier forsvinder i ansigtet, håret bliver tykkere, kroppen stærkere, udholdenhed større og kiloene mindre for hver dag. JEG ELSKER CORE hvor er det altså vildt det her. Core, dig og mig, jeg ved vi vil følges ad resten af livet. My new true Best friend.

Dag 21 og 22 på Corsentials (Core)

Kort efter indtagelse af Core om morgenen på tom mave, mærker jeg igen denne lidt tunge fornemmelse i armene og en kortvarig udrensning holder sig nogle timer, for derefter at forsvinde igen. Resten af dagen er energien bare høj og glad i låget agtig. Dagen efter sker det samme en gang til men varer nu kun i ca. 20-25 min og samtidig renser lungerne også lidt ud. Det føles som jeg bliver hurtigt forpustet af at lave noget i de 20 min og igen forsvinder alt.

Det er fantastisk som kroppen arbejder og skiller ud og at det varer kortere og kortere, for bagefter at give følelsen af dobbelt op på energi og krudt i numsen Når jeg tænker tilbage på hvad der er sket siden dag 1 hvor jeg startede på Core, så er det som at gange livskvaliteten med 100x.

Det er svært at sætte en finger på direkte hvad der er sket i kroppen udover mere udholdenhed, jeg løber længere, blødere hud, stærkere negle og tykkere hår, kilo er forduftet, samt fine linier i ansigtet er forsvundet. Det beskrives bedst som følelsen af en vidunderlig Zen agtig tilstand, langt mindre stress i kroppen, ting der måske ville stresse før hen preller ligesom bare af, kroppen føles let og i flow, glad og meget sund.

Efter 1 måned

Så gik der 1 måned på Corsentials, og hvor har det været den vildeste rejse ever. Jeg fortsætter uden tvivl 2 mdr mere med Core. Jeg har det fantastisk på Core, og der sker stadig små forbedringer rundt omkring i kroppen hele tiden. Der sker dagligt små mirakler, især kan jeg se det på huden og kroppens styrke. Jeg afgifter meget lidt ind imellem, og er kommet over den største detox del. Jeg er mæt og spiser mindre. Jeg har nu bestilt Theta Mind hjem til hjernen og det kognitive, og glæder mig sindssygt til at koble den på Core når den ankommer.

carnosine lifewave