2014-06-12 10.32.07-2

Når psyken giver ondt i maven

For få minutter siden gik en kvinde ud af min dør efter en meget spændende psyke behandling. Hun slås med mave problemer og havde ondt da hun kom. Vi har kørt et par behandlinger før og idag sagde hun, jeg tror det dybe psyke program er bedst, for jeg kan mærke min mave reagerer vildt på det. Jeg har ændret kost, tilføjet nogle tilskud og det gik rigtig godt efter 2 psyke behandllinger, så skiftede vi til fysiske og så gik det lidt ned af bakke for hende. Hendes mave problemer stammer fra psyken.

Da jeg begyndte at køre psyke og mentale behandlinger som det dybe Energetic Entervention program og Neurotech psyke program, så begyndte nyrerne at reagere. Og 2 gange på 1 time måtte vi afbryde psyke behandlingen, da hun skulle tisse (det skal hun ellers aldrig når hun er her). Hun slog ud på negative følelser som stress og depression m.fl. Følelser koblet til nyrerne er chok og angst (og det har hun med sig i bagagen i sin historie), at føle sig isoleret, hjælpeløs eller alene.

Nyrer ubalancer kan være forårsaget af: Forskrækkelse forud for lidelse, Angst forud for lidelse, Følelse af isolation, Angst for at gøre indrømmelser, Angst for ikke at slå til. Og præcis der reagerede hun. Efter behandlingen havde hun ikke ondt i maven mere.

Derudover så valgte jeg en grøn seddel til hende hvorpå jeg ville skrive de følelser hun slog ud på. Så siger hun: hvorfor har du lige valgt den farve at skrive på, den kan jeg jo ikke lide 

OG PRÆCIS derfor valgte jeg den.

Hun har nemlig ubalancer på solar plexus og på hjerte chakraet og har nu fået besked på at bruge gul og grøn derhjemme som planter, tøj, blomster osv indtil næste uge hvor vi kører ny psykebehandling.

Solar-plexus chakraet findes mellem navlen og brystkassen. Den tilknyttede kirtel til dette chakra er bugspytkirtelen. Farven er gul (rødlig, grønlig) og chakraet har at gøre med energiforsyning til mave, tyndtarm, galdeblære, nyrer, lever, binyrer, milt og midterste del af ryggen.

• Balance i chakraet har at gøre med det at kunne stole på sin egen fornemmelse.
• Det kaldes også centret for følelser.
• God kontakt betyder god kontakt med sine følelser.
• Man kan betegne solar-plexus som den daglige overlevelsesintuition.

Thymuskirtlen er kirtlen knyttet til hjertechakra som ligger omkring hjerteområde midt på brystbenet. Hjertechakraets farve er grøn. (Eventuel rødligt og gult)

Hjertechakra står for energiforsyning til hjerte, kredsløb, lunger og luftveje, skulder, ribben, bryst, mellemgulv og spiserør.

Centret aktiverer hjertefølelserne. Følelsesmæssig forladthed og forsømmelse kan føre til bitterhed og problemer i hjertechakra. Oplevelser af vrede og angst er knyttet til hjertechakraet. Således kan tilbageholdte aggressioner og vrede være til skade for energistrømmen i hjertet.

2014-06-12 10.32.07-2