stressangstinflammationoa

Stress og Angst klient fortæller

En skøn klient der startede på stress og angstkurset for 7 mdr siden:

Netop hjemvendt fra 12 dage i Normandiet og Bretagne (Frankrig). En helt fantastisk tur, som er gået over al forventning. Køreruren derned var super. Jeg er stadig udfordret med gamle ubalancer der dukker op, specielt på sådan en tur. Men jeg var sej og ikke begrænset på nogen måder. Jeg havde min blender med, men det var svært at finde spinat. Og kosten var umulig at holde dernede, så jeg gav slip på det og hyggede mig. Men når min krop arbejder med gamle ubalancer, så har den virkelig brug for krudt at køre på, så de sidste 4 dage var ikke særlig sjove. Og den lange køretur hjem igår var sej og min krop var helt drænet. Jeg var forvirret og tænkte, er jeg nu røget tilbage, har jeg gjort noget galt osv. Lige indtil jeg igår aftes lavede et ordentligt læs hulk-smoothie.

Fik næsten ro i kroppen med det samme. Hold op, hvor er det brændstof bare vigtigt, især når kroppen arbejder med at slippe gammelt skidt. Selvom jeg har haft Corsentials, SN (Silent Nights) og masser af vand, så har kroppen brug for noget til at bygge den op, når Core renser ud i det fysiske og psykiske. Den der smoothie er super for nervesystem og krop. Det er helt vildt hvad den kan give af ro. Ville li dele :)

7 dage senere: 

Vil blot sige at igen får jeg bevist, hvor vigtig kosten er. Har de sidste par dage været meget fysisk aktiv, løb, cykling og svømme i havet plus øvelser. Og det lagt oveni, at det er MEGET varmt. Jeg har slet ikke fået nok mad eller vand. Her til aften kan jeg mærke det hele koger sammen, jeg har simpelthen brugt mere end jeg får ind. Så jeg fylder på af gode sager og får det straks bedre. Tak fordi jeg er blevet så klog på min krop via dit kursus. Jeg renser fortsat ud i gammel skidt, så kroppen skal ha ekstra at arbejde med :)

Kurset finder du her: http://dorteklattschou.dk/online/2754-2/