victor

Abscess on a dogs pow gone with Lifewave patches

victor

Lifewave Story:
Margrethe Terranovas little cute Victor fought with an abscess on one paw.

Margrethe wrote to me July 16: I have a small dog who got an abscess between her nails on forepaws, which patches can I use on him ??

I wrote back – try Glutathione, Carnosine and Aeon if you have. Margrethe only had Carnosine, so we agreed to put it on first. She then immediately borrowed some glutathione patches over at her friend Vibekes place.

And today I received this lovely message from Margrethe:

A little late feedback on Victors abscess. Put on carnosine immediately and already after one hour the abscess jumped, then I put on glutathione in a day and voila the abscess was gone and has been away, so we are just happy. We had been at the vet 3 times with it, and they pumped him with penicillin everytime without effect.

Before/Før:

victor2

After/Efter:

victor1

 

Margrethe Terranovas lille cute Victor sloges med en byld på den ene pote. Margrethe skrev til mig 16. juli : Jeg har en lille hund der har fået en byld mellem sine negle på forpoten, hvilket plaster kan jeg bruge på ham??

Jeg skrev glutathione, carnosine og aeon hvis du har.

Margrethe havde kun Carnosine, så vi blev enige om at sætte det på først. Hun lånte straks nogle glutathione plastre over hos Vibeke.

Og idag fik jeg denne skønne besked fra Margrethe: En lille sen tilbagemelding med Victors byld. Satte carnosine på og allerede efter en time sprang bylden, satte derefter glutathione på i et døgn og vip’s bylden var væk og er blevet væk, så vi var bare glade. Vi har været ved dyrelægen 3 gange med den, og de har pumpet ham med penicillin, så jeg er bare glad