product-theta-one-uk

Janne slap af med multiallergi

Janne drikker Corsentials fra Lifewave.

Vil ønske at flere mennesker blev opmærksomme på dette FANTASTISKE produkt. Jeg har nu været på core af 2 omgange og er lige begyndt på min 3 måned idag. Min skepsis var til at begynde med meget stor, jeg havde hørt, hvor fantastisk produktet var, meeeeeen kunne det virkelig passe. Og JA det passer. 

På min tidligere arbejdsplads, havde jeg igennem flere år, haft en hverdag, fyldt med stress og var fuldstændig drænet for energi og overskud, selv den mindste ting, virkede fuldstændig uoverskueligt. Den første uge på Core, var rimelig hård. Jeg fik influenza ligne symptomer og havde det virkelig elendigt, men så begyndte det at vende. Den velkendte sitren i hele kroppen pga. af stress forsvandt, jeg fik mere og mere overskud, mit hoved virkede let, min positivitet var tilbage, jeg havde enormt meget energi og jeg var i et gevaldigt godt humør, fuldstændig glad i låget. Det var så tydeligt, at Core var i fuld gang med, at befri min krop for alle de giftstoffer, som jeg havde fodret den med i løbet af årene.

Jeg tabte 4 kg, hvilket ikke var meningen, men skidt med det. Hvad jeg ikke vidste, var at Core også havde fået min allergi til at forsvinde. Jeg er født multi allergiker og da pollen sæsonen begyndte undrede jeg mig over, at jeg intet kunne mærke. Normalt ville min næse og øjne løbe konstant, jeg ville være kronisk træt, holde mig indendøre og da slet ikke gå ud i min have og slå græs, men jeg mærkede intet. da birkepollen var over 4000, tænkte jeg nu må jeg da blive påvirket, men nej, alle min symptomer var pist væk. Jeg kan nu for første gang i mit liv, være i min have og slå græs, uden symptomer, det er simpelthen en gave. Efter en måned på Core, valgte jeg at holde en pause for, at se om min allergi så vendte tilbage, men det gjorde den gudskelov ikke, men i løbet af et par måneder, kunne jeg mærke mit energi niveau blev lavere, mit personlige overskud blev mindre og lige så stille forsvandt mit gode humør også.

Det skal være løgn tænkte jeg og så gik jeg igang med Core igen. I løbet af måned nr. 2 på Core, var min familie ramt af div. mave virusser, men jeg gik fri, min humør var i top, mit overskud var i top og jeg havde en dejlig ro i hovedet og hele kroppen. For mennesker som gerne vil tabe sig, er Core en kæmpe hjælp, kiloerne rasler af de fleste. For mit vedkommende har min vægt altid været lige som en yoyo, men når jeg er på Core er den stabil. Har så lige holdt en pause i 14 dage, og kunne mærke, at jeg igen blev hurtigere træt, så nu er jeg begyndt på min 3 måned idag, og kan igen mærke roen i min krop.

Når nu jeg kan mærke så markant en ændring på min krop og mit hoved, så kan jeg da kun fortsætte på Core, for jeg gad vide, hvilken effekt den har på mine indre organer og hvilke fremtidige sygdomme jeg er i fuld gang med at forbygge. Effekten fra Core er simpelthen den største gave jeg nogensinde har fået og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg smed min skepsis væk og fik et helt nyt liv.

 

(Tak, Janne, fordi jeg må dele din historie)