2014-09-18 17.18.13

2 knæoperationer og en cyste på 2×2 cm under underbensknoglen

Henriette fortæller:

Jeg har været gennem 2 knæoperationer pga. en cyste på 2 x 2 cm i det øverste af min underbensknogle helt oppe ved knæet. Desværre er den nu tilbage for 3. gang og der kan ikke gøres mere for mig rent kirurgisk. Det er ledvæske fra knæet der bliver presset ned i knoglen af en eller anden grund og det er en kombination af dette og så væske i knæet der giver mig nogle tandpineagtige smerter i mit knæ.

Jeg fik plaster på hos Dorte tirsdag kl. ca. 14 efter Dorte fandt ud af at min nyre og blære meridian er i ubalance. Dette er ikke ukendt for mig. Jeg havde ingen smerter i mit knæ i løbet af dagen, og jeg vågnede flere gange denne nat – ikke pga. smerter som normal, men fordi jeg ganske enkelt var så forundret og lige skulle mærke efter: Nej, jeg havde ingen smerter.

Nu er plastre købt og jeg satte de første på i går sent aften da jeg kom hjem. Og jeg har sovet fantastisk i nat. 2014-09-18 17.18.13

Sådan foregik det:
Henriette blev først testet med e-Lybra 9 bioresonans som scanner kroppen for at se hvor ubalancerne sidder henne. Scanningen viste at nyre og blære meridian var belastede.

Derefter kørte jeg ½ times tid på de svækkede områder med bioresonans programmer der stimulerer organerne og meridianerne. Så fik hun sat brun Icewave på det ømmeste sted, hvid til venstre ved siden af under knæet. Glutathione oven på det brune Icewave. Aeon i nakken. 

Aeon bagpå under hasen og carnosine ude til højre ud af i knæbøjningen.

Anbefalede Henriette da hendes egne plastre ankom at sætte  energy enhancer på K1 under fødderne for at øge nyremeridian energien som var svækket.

3.okt skriver Henriette til mig på facebook:

Og det virker!

Lige nu har jeg tydeligt meget mindre ondt i mit knæ. Jeg har stadig en del smerter i min læn hvor jeg blev slået skæv da jeg var barn. Efter 6 dages juicefaste har jeg også meget mindre ondt i hele min krop efterhånden som affaldsstoffer renses ud. Tror også at EE giver mig mere energi. Under alle omstændigheder har jeg det SÅ meget bedre i min krop.