2014-10-03 10.56.51

Finger næsten skåret over

2014-10-03 11.51.06 Idag har jeg haft den mest stædige meridianbane at arbejde med. Uffe kom til skade med sin finger i juni og blev opereret. Efterfølgende kom der arvæv og senen vil ikke bukke helt ned i yderste led. Han har prøvet Lifewave plastrene et par gange og de hjælper kun så længe de sidder på, men så vender smerten tilbage igen.

Jeg lyttede til hans historie og testede ham for samtlige meridianbaner der er involveret i den finger og armen. Han fik sat både energy enhancer, aeon, carnosine og glutathione på for at stimulerer kredsløbsmeridianen.

Jeg behandlede med bioresonans og testede ham. Stadig blokering i P6 OG P8 punkterne. Behandlede ham igen, hældte mere vand på ham, og mere vand. Testede igen. Stadig blokering i P6 og P8. To mega stædige blokeringer.

Efter 50 min test og behandling, hvor de stadig ikke havde flyttet sig, blev vi enige om at nu skulle han gå hjem og drikke meget vand og bruge akupressur på de 2 punkter samtidig med plastrene de næste dage, og så se om energien langsom begynder at vender tilbage i kredsløbsmeridianen i de 2 blokerede punkter.

Dælme den mest stædige energibane jeg har arbejdet med i årevis, men også derfor han har problemer med fingeren.

 Tingene hænger altid sammen.

2014-10-03 10.56.51