silent nights lifewave

Snorken og Silent Nights

silent nights punkterSnorken er bare et mareridt, og især for dem der ligger ved siden af. Kender du det?? Du hører kun snorken snorken S N O R K E N …….er mega træt, men kan ikke falde i søvn, fordi det L A R M E R ved siden af??? Måske bare lidt eller måske mere som et helt O R K E S T E R af den ikke fede slags.

Du vender og drejer dig, og vender og drejer dig i sengen, du skubber til vedkommende, det stopper midlertidigt MEN lidt efter selvfølgelig lige inden du når at falde i søvn starter orkestret igen…. S U K suk suk suk….nu er du nået til det der punkt, hvor din tålmodighed er ved at være opbrugt, og du vader måske ind i et andet rum for at få ro eller du sover måske allerede i et andet værelse og har gjort det længe. Det er ligesom at kæmpe mod monster store uhyrer, og du taber konstant kampen. Det er også ofte et problem for dem der snorker, det kan forstyrre søvnen hvis det er slemt.

I går var 4. gang jeg fik en tilbagemelding på snorken. Britt, skrev inde i vores Lifewave teamgruppe, hvor vi sparrer og deler spændende viden og historier dagligt om folk der har meldt tilbage de er blevet hjulpet med plastre eller Corsentials, at hun havde givet et Silent Nights til en mand som snorker og dagen efter havde hun konen i telefonen. Britt fortæller: Havde en glad bruger i telefonen i morges, som bare ville fortælle mig, at han havde sovet hele natten uden at snorke for første gang i over et år. Konen var også glad og udhvilet 

Det har jeg oplevet et par gange nu når folk bruger Silent Nights som egentlig er medicinsk godkendt til søvnproblemer/insomnia, at de fortæller at det tager deres snorken væk, når de sover med plastret. Måske et forsøg værd at prøve, hvis du slås med snorken.

silent nights lifewave