notebook_655x464 (7)

Jeg slap af med min mangeårige forstoppelse og fik også menstruation

Marianne Balslev fortæller:

Jeg blev introduceret første gang til LifeWave for ca. 3 år siden, da jeg var hos en kranio sakral terapeut pga. en dårlig skulder. Jeg blev plastret til for alt muligt andet også, og følte mig faktisk en lille smule overfaldet, og det var ikke den behandling, jeg kom for, så følte mig også lidt snydt. Og mærkede ingen effekt af plastrene overhovedet… Min modstand mod plastrene var derfor stor, især fordi jeg også fik at vide, at jeg jo kunne tjene penge på det – slet ikke hvad jeg var på udkig efter, jeg ville bare gerne have det bedre!

I løbet af de næste år hørte jeg i flere sammenhænge om de her plastre, og var faktisk en anelse irriteret.

I februar i år begyndte Dorte at poste på Facebook hver dag i 30 dage, hvad der skete da hun startede på Corsentials. Og her var der alligevel noget der fangede min opmærksomhed, for hun rendte på toilettet flere gange om dagen. Jeg har haft forstoppelse i 20 år og kan uden at blinke sige, at jeg har prøvet ALT! Så jeg var desperat, og det var en ret impulsiv beslutning, at jeg bare skrev til Dorte, og fik bestilt en pakke med det samme. Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke havde den store tiltro til det, men jeg var alligevel imponeret, hvis det virkelig kunne lade sig gøre at få det bedre.

notebook_655x464 (7)

Jeg anede intet om produkterne, men fandt ud af det, og fik masser af hjælp til det. Der var til to måneder i min guldpakke, for jeg var klar over, at det ikke lige kunne fikses på få dage. Jeg gik i gang med Corsentials og plastre efter en plan Dorte havde lagt. Det eneste jeg oplevede den første måned var nogle dage med enorm træthed og hovedpine, hvor jeg gik i seng ved 20-tiden, og sov som en sten. Jeg var ikke imponeret, men ville dog gennemføre de 2 måneder jeg havde sat mig for! Jeg lavede en 5-dages detox efter protokollen, og så begyndte der at ske noget.

Efter ca. halvanden måned kunne jeg faktisk komme på toilettet hver dag, og det har jeg kunnet siden – SÅ fedt! Det er ret stort for mig eftersom det ikke er sket siden jeg var teenager. Efter anden omgang detox fik jeg også min menstruation tilbage. Den har været ustabil i 7 år, og af nogen omgange på en årrække har jeg slet ikke haft menstruation. Jeg vidste der var ubalance, for jeg har spist p-piller i rigtig mange år, og haft en del bivirkninger af det, men nu kører det fuldstændig perfekt hver 28. dag.

Jeg er en af dem der i gennem mange år har været ved lægen, med disse udfordringer, men har altid fået at vide, at alt var helt som det skulle være. Alle blodprøver og alt hvad de testede har altid været perfekt.

Hver gang er jeg gået hjem med en følelse af at være lidt til grin og forkert på den. Jeg har altid haft en stor interesse for den mere alternative tilgang til helbredelse, og det er endnu engang bekræftet, at der bare er noget der ikke kan ses i en blodprøve eller andre ”almindelige” tests, vi får lavet hos lægen. Læger er fantastiske, men der er et energisystem i kroppen, der ikke er nok fokus på. Og for alle dem der bøvler med noget er det værd at prøve.

Tilbage i april måned begyndte veninder, familie, kollegaer osv. at spørge til de her plastre jeg rendte rundt med, og min begejstring ville jo ingen ende tage Så jeg har helt sikkert også selv kommet til at overfalde nogen med at fortælle om det, for jeg kan ikke lade være. Jeg har lyst til at hjælpe en masse mennesker med at få det bedre, så derfor arbejder jeg nu selv med plastrene og anbefaler dem til dem der nu har lyst til at høre om det, og måske prøve det af på sig selv. Plastrene og kosttilskuddene er geniale, og mange gange kan man mærke en effekt med det samme. Det fjerner ikke problemet, der skal arbejdes lidt med tingene, og man skal have lyst til at prøve sig frem.

I sidste weekend hjalp jeg min mor, der vred om på foden midt i vi var ved at flytte for hende, og hævelsen og smerten gik væk på 1 dag med Icewave, det er fedt.

 

glutathion lifewave