2014-11-24 19.46.15

Thyroidea afbalancering

2014-11-24 19.46.15

Afbalancering af thyroidea – skjoldbruskkirtlen.

Sæt et sæt Energy Enhancer på TW punkterne lige ved siden af øjnene i begge sider. Brun EE i venstre side og hvid EE i højre side.

Sæt et Aeon direkte på skjoldbruskkirtlen på halsen.

Det skaber forbindelse mellem de 3 punkter og balancerer skjoldbruskkirtlen.

Du kan også sætte tommeltot, pegefinger, langefinger samlet på skjoldbruskkirtlen, og med den anden hånd gøre det samme på et af punkterne. Hold i 3-5 min. Og skift så hænder og brug det andet punkt ved øjet.

Kokos Olie for Thyroid balance 

Kokosolie er til gavn ved mange sundhedsmæssige udfordringer, herunder skjoldbruskkirtlen ubalancer. Det kan være gavnligt at tage som et ernæringsmæssigt supplement og er også en fremragende olie til madlavning.

Kokos er mættet fedt, men det er forskelligt fra fedt som smør. Det består af mellemlange triglycerider, (MCT) i stedet for en lang kæde triglycerid (LCT). MCT’er metaboliseres anderledes end LCT og hæver ikke kolesteroltallet. Kokosolie er ca. 50% laurinsyre. Høje niveauer af Laurinsyre kan findes i moderens brystmælk. Det er egenskaber, der også bidrage til at øge immunforsvaret.

 

 

Aeon lifewave energy enhancer lifewave