miranda skulder

Stress, hjertebanken, Angst, smerter, diskus prolaps og Lifewave

miranda skulder

Hver morgen sidder jeg og tænker, hvilken historie skal jeg dele med jer idag. Der er så MANGE mennesker der fortæller deres historier om, hvor godt de har fået det, at det er svært at vælge mellem de mange, men idag handler det om:

5.dec. ‪#‎STRESS‬‪#‎HJERTEBANKEN‬‪#‎SVEDETURE‬‪#‎ANGST‬,‪#‎SMERTER‬‪#‎DISKUS‬ prolaps, ‪#‎RYGSMERTER‬‪#‎ARMSMERTER‬‪#‎LIFEWAVE‬

For ca. 4 uger siden var jeg i Århus og holde en intro. Der deltog Mirandasom jeg havde skrevet lidt med inden, og derfor havde inviteret hende med. Miranda sloges med ondt i skulderen og jeg plastrede hende til. På billedet nedenunder ser du hvad der skete.

Miranda bestilte så en pakke plastre hjem og hjalp flere, den ene var Simone 

Simone fortæller hvad hun oplevede:

Jeg har prøvet mange ting, men kun 1 ting virker.
Store forsamlinger, fulde mennesker, højt råbende folk, by ture, ja bare det at handle. Alt dette har været en overvindelse hver gang. Hjertebanken, svedeture, angst, ingen søvn, ingen mad. Lifewave plastret – Aoen er det eneste der kan hjælpe mig. Jeg takker Miranda for at introducere mig for det.

Simone fortsætter så med at plastre sin mor og far:

Simones mor:
Har lige haft min første succesoplevelse med lifewave og jeg er imponeret. Min mor har et stykke tid haft en betændelsestilstand i sin venstre skulder. Hun har ikke kunne løfte sin arm. Jeg prøvede derfor at sætte et iw/brun på smertepunkt, et iw/hvid med to fingreafstand i stråleretning, og en glu på iw/brun. Efter 1 min. kan hun løfte sin arm så meget at hendes skulder næsten røre hendes øre.
JEG ER IMPONERET!!!!!

Simones far:
Min far er ekstrem skeptisk omkring lifewave. Men han må alligevel indrømme at de to gange jeg har brugt dem på ham, i forbindelse med to diskus og generelt ondt i ryggen at det virker fantastisk. Havde aldrig troet jeg skulle få ham overbevist. Men heldigvis klarer plastrene det jo helt selv. Fantastisk, er det eneste jeg kan sige.