alavida trio

Hårtab – Alopecia

Jeg blev født tyndhåret, min mor troede det skyldtes at jeg altid sov på ryggen som spæd. Hun blev klogere som jeg blev ældre.

Jeg var plet skaldet til jeg blev 13 år, her fik jeg så ægtehårs parykker, som jeg brugte til jeg blev 22 år, hvor jeg igen havde fået så meget hår at pletter ikke var så synlige.

Jeg har prøvet alverdens ” mirakelkure” som det offentlige system kunne tilbyde og dertil hvad min mor og jeg selv kunne finde af alternative muligheder … Spørg mig og jeg vil med 85% sandsynlighed sige ” har prøvet” ?

Endelig sagde en meget kompetent læge til mig ” indse at du skal leve med dette resten af livet, det er en del af din krop” ?????? endelig en person der turde sige det lige ud af posen …. Det tog også ca 40 år …

I 2009, her havde jeg haft næste al mit hår i mange år, vendte det hele. Når jeg rystede hovedet faldt mit hår af og i løbet af 4 mdr. var jeg næsten skaldet, havde mistet øjenbryn og vipper på det ene øje ?.

I 2013 var håret igen begyndt at gro, men faldt hurtigt af igen. Øjenbryn og vipper kom tilbage i 2014.

April 2016 ramte skæbnen mig hårdt, manden jeg elskede , var mit livs kærlighed, oplyste at han ikke længere gengældte mine følelser. Min verden blev knust, dog i dette virvar af følelser mødte jeg ” klistermærker” som straks med AEON i nakken gav mig overskud til at fortsætte fremad og passe mit arbejde i min store sorg.

Min sponsor og jeg blev hurtigt enige om en plan, arbejde med produkterne til at skabe liv i hårsækkene igen, noget af en udfordring for produkter, når kroppen i forvejen er ramt af stress, sorg og krise.

Planen blev lagt.
Detox efter protokol x 3
Klistermærker efter behov ( min egen fornemmelse)
 

Fra den 1/6 -2016
Corsentials
Alavida
 

Nu efter 2 1/2 mdr titter de små sorte ud på hovedet , begyndende hårvækst ??  

For hver dag ser jeg flere og flere hår bryde frem på mit hoved.
Foruden hår på hovedet har jeg som ” bivirkninger” fået
Større velvære i krop
Mere energi
En krop der føles som jeg var 30 år.
Bedre søvn
Blødere hud
Fine linier, rynker og poser over under øjne formindsket kraftigt
Stærkere negle på tær og fingre, to negle var flækket på langs og de er groet sammen. 

Kraftigere øjenbryn og længere vipper ( selv min hud dame på skønhedsklinikken er total overrasket ?) 
Vægttab trods jeg har spist virkelig uhensigtsmæssigt ( specielt mavefedt)
Du får brug for følgende produkter:

  • Glutathione plastre,
  • Carnosine plastre,
  • Sp6 plastre
  • Energy Enhancer plastre
  • Silent Nights plastre
  • Aeon plastre
  • Corsentials drik
  • Alavida plastre

Det bedste behandlingsforløb er følgende:

Du bestiller Guld Variety pakken, og vælger Corsentials og Alavida på siden efter.

Disse kommer først om en måned. De kommer hver måned indtil du afmelder dem.

Regn med et forløb på 6-12 mdr så kroppen får lov at arbejde sig igennem ubalancerne.

Fordelen ved at oprette dig som forhandler er du køber billigst muligt, og samtidig får du mulighed for at få produkterne billigere og gratis med tiden. Det kan give dig en ekstra indtægt så du får mer tid til familien og dine børn, samt et større rådighedsbeløb hver måned.