2017-06-05 08.15.33

Nirvana – HAPPIness og Forelskelse

 

Hvad hvis du var gladere hele tiden?

Livet er udfordrende for alle, og vi kan alle bruge et følelsesmæssigt løft, når vi er i dårligt humør. Men hvad nu, hvis du kunne være gladere hele tiden? Ikke overraskende er svaret på dette spørgsmål direkte relateret til kropskemi.

Naturlig frigivelse af endorfiner
Kender du den varme, euforiske følelse, du får, når du flirter med en person, du er tiltrukket af? Denne følelse frembringes faktisk af kroppens naturlige frigivelse af endorfiner. Men som vi alle ved, varer det ikke længe, og det er lige dér, Nirvana gør noget, intet andet produkt kan.

Nirvana Supplement
Ikke alene øger dette naturlige tangekstrakt endorfinproduktionen – den patenterede stabiliseringsproces producerer også vedvarende resultater. Og i modsætning til dets farmaceutiske modparter, der kan være ni eller flere måneder om at opbygges i dit system, gør vores produkt det i løbet af få uger.

Nirvana Patch
Nirvana plasteret stimulerer punkter på huden, som er kendt for at forbedre humøret uden stoffer, kemikalier eller stimulanser. Så for første gang har LifeWave kombineret vores patenterede plasterteknologi med et naturligt kosttilskud for at opnå en dobbeltvirkende løsning uden sidestykke. Sammen arbejder Nirvana Supplement og Nirvana Patch i synergi om at skabe en langvarig følelse af glæde og velvære uden bivirkninger.

Præ-lancering

LifeWave er stolte over at annoncere præ-lancering af Nirvana, en banebrydende system der vil ændre hvordan du føler, på en hel ny måde! Sammen vil Nirvana tilskuddet og Nirvana plasteret arbejde synergistisk, for at levere en forlænget følelse af glæde og tilfredshed, uden brug af stoffer, kemikalier eller bivirkninger.

Officiel lancering den 23. september
Under denne specielle præ-lanceringsperiode, er det kun LifeWave Medlemmer der kan købe Nirvana systemet, som nu er tilgængeligt for dem i deres LifeWave Back office. Men det vil være tilgængeligt for køb for alle Medlemmer og kunder, fra den 23. september.

Dette dobbeltvirkende, humørforstærkende produkt, tilbyder følgende fordele:

Nirvana tilskud

  • Understøtter en sund endorfin produktion for at forstærke ens humør
  • Patenteret stabiliseringsproces for vedvarende resultater
  • Inkluderer naturlig ekstrakt fra tang
  • Ingen stoffer eller stimulanser

Nirvana plaster

  • Forstærker ens humør
  • Vedvarende resultater
  • Patenteret, proprietær form for lysbehandling
  • Ingen stoffer, kemikalier eller stimulanser

Opret dig på en guldpakke og bestil Nirvana her