Læs hvad detoxere afslører af hemmeligheder under deres forløb:
Henriette S., Salgschef  hos TDC
Jeg vil gerne dele min detoxoplevelse – både med jer som har været igennem, skal eller tænker på det :-)Det var 3 super gode uger. Inden jeg startede følte jeg mig træt, havde smerter efter en knæoperation som var 4 måneder gammel, havde taget 6 kg. på i samme periode, min næse løb, havde et overforbrug af smertestillende, sukker, syntes at jeg havde fortjent rødvin hver aften og i det hele taget var det gu lidt synd for mig. Men ud over ovenstående levede jeg nok sundere end de fleste. Har gennem mange år været obs på hvedemel, mælk, kaffe m.m.Jeg oplevede ikke de store udrensningsgenere. Så jeg overvejede om jeg gjorde noget forkert. Men hvor var jeg bare sur og gnaven. Jeg fik hurtigt meget mere energi og blev et eller andet sted (ud over at jeg var sur) også mere glad og tungsindet forsvandt. Næsen holde endelig op med at løbe. Jeg havde også meget ondt under fødderne. Og så fik jeg et udslag af bumser i ansigtet (igen – gammel plage).

Egentlig syntes jeg, at det var ret så nemt at holde kuren. Jeg var stop mæt hele tiden. Så der var ingen grund til at falde i. Jeg fulgte anvisningerne 100 %. Men jeg syntes, at det var meget tidskrævende. Det var sjovt at blive så meget klogere på mig selv, sundhed og mærke hvad det gjorde ved min krop.

Efter 2 uger havde jeg tabt 3,5 kg. Herefter stod vægten stille hele ugen efter :-( Men nu her en lille uge efter detox er der røget endnu 1 kg. Så 4,5 kg. på 3½ uge.

For jeg er nemlig fortsat med denne levestil. Ikke så stramt. Jeg spiser lidt fra forbudlisten som banan, appelsin og æg. For så kan jeg få et stykke sundhedskage og stenalderrugbrød. Men jeg spiser fortsat smoothie med blandt andet spinat og avocado om morgen. Hovedmåltid til frokost. Drikker grøn juice hver dag. Og spiser suppe til aftensmad. Faste de 12 timer. Jeg holder mig fortsat fra alt mel, mælk, ost, kaffe, sukker – og det som jeg mener er de værste synder blandt mad.

Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg sprang på den 3. januar 2013. Jeg har fået livet tilbage – for nu kan jeg sanse det på en helt anden måde. Min hjerne er knivskarp og i en langt bedre stand. Min knæ har fået det meget bedre.(Spiser også MSM nu) Jeg lytter mere til hvad knæet forsøger at fortælle mig og jeg spiser spiser IKKE smertestillende mere. Rødvinen har jeg ikke savnet (haft tid til at savne) og jeg kan betro jer, at et glas i lørdags slet ikke smaget lige så godt som før.

Så bare kom i gang til jer som ikke er kommet på endnu :-)

Nu er en detox af sjælen startet ♥

Isabel, projektleder, 33 år:
Detox-planen hos Dorte Klattschou, er en af de mest effektive og nemmeste jeg har prøvet.
Den er effektiv, fordi der er en velinformeret coach som støtter og fordi man selv bliver mere vidende om det der skal til og sker i kroppen, via Dorte’s e-bog.
Den er nem, fordi det kun tager 3(!) uger – og man ikke skal købe sære ting til maden – det er ting man allerede har i køleskabet. Selv morgenmaden er nemmere og hurtigere at tilberede – og mætter bedre og længere end en ‘almindelig’ morgenmad (som fx.brød,kaffe,ost).Mine egne resultater er jeg fuldt ud begejstret for. Jeg havde lige 2 kilo jeg ønskede at komme af med – og de røg væk, uden sultfornemmelse.
Tidligere skulle jeg spise aftensmad igen-igen inden jeg skulle sove, og så lige noget mad midt om natten..! Så får man ikke meget ro til at lade kroppen restituere sig..Efter 3 dage på programmet, kunne jeg for første gang i mange år, sove om natten uden at skulle spise…
Min egen sultfornemmelse blev mindre og mindre – og jeg blev mere bevidst om hvad er ‘reel’ sult, kontra ‘psykologisk’ sult. (Dorte: Kroppen er nulstillet, i biokemisk balance og kan nu mærke forskel).Mad fylder slet ikke mere i min hverdag, andet end, at jeg husker at spise grønt eller frugt til mellem-måltiderne, istedet for et helt måltid som tidligere.
Jeg havde et ‘flot’ lag fedt på maven, fordi der blev hældt hurtige kalorier i kroppen istedet – den er nu godt på vej ned og jeg kan have stramme bukser på, uden at skulle suge maven ind (Dorte: Fedtlag på maven skyldes forhøjet insulinniveau som lagrer fedt og ofte blodsukkerproblemer til følge. Når insulin niveau normaliseres smelter fedtet på maven væk)Jeg kan idag, bedre fornemme hvilken effekt brød eller kaffe har på min krop – noget som jeg slet ikke mærkede før. Kommer der for mange skiver brød ind, så kvitterer min krop ved at give mig ondt i maven. Kommer der koffein ind – så kan jeg hurtigt mærke at jeg bliver mere træt og er som på nåle.
Jeg kan tydeligt mærke at jeg har mere vilje og lyst til at klare små og store problemer – hvor før de blev udskudt. Det er som om jeg har rendt rundt med en glasklokke over hovedet, og ikke haft energien til at klare nogle almindelige hverdagsproblemer (som at skulle ringe til SKAT, huske på at lave en indkøbsliste OG skrive den ned, tænke lidt fremadrettet på hvad man skulle have til aftensmad etc).
Som enlig mor og som projektleder på arbejdet, kan jeg mærke den energi jeg har fået, ved at jeg nu er meget mere effektiv end før. Jeg er mere selvstændig og tager mere initiativ til at få løst nogle konkrete problemer.Detox-programmet er fantastisk fordi det kan tilpasses den individuelle, indenfor de rammer som den virker mest effektivt på. Jeg har fx. lavt blodsukker, så jeg kunne fx. godt drikke en proteinshot om aftenen inden jeg skulle i seng, uden at det ødelagde hele princippet (Dorte: Jeg måtte tage hensyn til lavt blodsukker og migræneanfald tidlig på morgenen, hvis ikke blodsukkeret kunne holde hele natten)
ependanten som hører med til behandlingen hjælper med at rense ud og styrke de svage områder så jeg hurtigere kommer på toppen og får elimineret giftstoffer. Jeg mærker den lige så snart jeg tager den om halsen eller i lommen. Jeg er sensitiv og har utrolig meget glæde af ependanten som Dorte har kodet med frekvenser i forvejen.
Programmet er også fantastisk, fordi Dorte er en coach som ikke ser på klienten som produkt, men som en helhed og tager udgangspunkt i personens baggrund. Dertil kommer der også, at hun har en professionel tilgang til programmet og klienten, så man er bedre rustet til at klare 3 uger, end hvis man bare fulgte en vilkårlig kur.
Denne ‘kur’ er instinktiv og giver derfor god mening – og den giver én mere end blot en flad mave og færre kilo: Den giver en lysten og evnen til at klare hverdagen og de mange udfordringer, både arbejdsmæssigt og privat. Den giver en muligheden for at tage initiativet og viljestyrken tilbage.
Hanne, 50 år:Træthed og tarmreaktioner er forsvundet, jeg har meget mere energi, jeg har tabt mig 2.3 kg og det bedste er at mit blodtryk er faldet 15 % (jeg har ligget alt for højt ifølge lægen). De første 2 dage var jeg sulten hele tiden og så holdt det op. Kuren er nem at følge og jeg anbefaler den kraftigt.
Lene, 26 år: Jeg gik primært på 3 ugers detox kuren for at tabe mig. Jeg er 20 kg overvægtig efter en graviditet for snart 3 år siden og har ikke kunnet tabe dem. Jeg har på den første uge tabt mig 4 kg  uden at tænke over det. Jeg henvendte mig til Dorte og fik en komplet måling (red. den store analyse på 1½ time der konstaterer samtlige ubalancer i kroppen) fordi jeg havde brug for at vide hvad årsagen var. Scanningen viste jeg var fyldt med giftstoffer og Dorte anbefalede mig en 3 ugers detox. Tusind tak for det. Jeg fortsætter til alle mine 20 kg er væk.
Vivian, 40 år: Detox update: Nu begynder det at lysne:-) Hovedpine, osteklokke, kvalme, ondt i knogler og muskler i armene og SULT er nu afløst af mildere symptomer som revner i mundvigene, tørst, træthed og mæthedsfølelse. Jeg startede i tirsdags så det er 4 dag i dag, chia bruges dagligt, de er faktisk gode, min hud er pænere, men jeg ser mega træt ud og kroppen føles lettere. Symptomerne startede allerede onsdag. Nu jeg læser det kan jeg se hvor meget der er sket på 4 dage. Det føles som evigheder.
Uge 2: Hej Dorte, Update og spørgsmål. Jeg er sulten igen. Indtager smoothie om morgenen, dobbelt op af dine opskrifter, gulerødder og et par valnøddder-cashew nødder , frokost kød eller fisk og grønt og ris eller quinoa, juicer 1-2 om eftermiddagen, friske blåbær eller hindbær, suppe med kikærter eller linser og grønt om aftenen. Husker alle kossttilskud og olier. Hvad er vigtigst… i denne kur, ingredienserne eller mængderne ? Du skriver spis valnødder, men mener du stadig kun de 5-10 stk om dagen som er angivet i din vejledning til detoxen?
Jeg er frygtelig træt og har hudkløe men er pænere i kulør i huden. Jeg er stolt af at have klaret det så langt og har stadig en del nye suppe opskrifter i hovedet som jeg skal afprøve:-)
Svar fra mig:Ingredienserne må kun være fra tilladt listen. DETTE ER VIRKELIGT VIGTIGT. Ingen fødevarer fra forbudtlisten må indtages, da de forhindrer kroppen og leveren i at udskille giftstofferne, samt provokerer immunforsvaret. Sultstiller kan være hampefrø om eftermiddagen inden aftensmaden. Tag masser af husk og chia til aftensmaden som fylder godt op. Vitaminer og mineraler og dobbelt op på olier som avocado, nødder 20-25 stk osv så mætheden indfinder sig bedre. Har du haft hudkløe før ?

Vivians svar tilbage:
Ja det er den samme hudkløe som jeg havde meget efter den førstes fødsel, akut kejsersnit. Jeg tænker at det er udrensning af den urenhedsfølelse i blodet jeg havde meget efter fødslen. Typisk blussede det op når jeg havde ammet. Jeg synes det her er vildt spændende

Svar fra mig:
Anbefaler detoxer en narkoseafgiftning helt tilbage fra kejsersnittet, samt bakterie og svampe afgiftning. Alt sammen bioresonans behandlinger med e-Lybra systemet.

Vivian efter de 3 ugers detox forløb:
3 ugers detox update efter de 3 uger, kvinde 40 år:Tak for detox!! Det har været sjovt og lærerrigt. Jeg har lyst til at fortsætte, tænk sig det siger jeg frivilligt efter 21 dage :O) men det fungerer så fint for mig.Det er helt sikkert at jeg kunne finde på at tage sådan en kur igen. Den var nem og lige til at gå til.Jeg havde ingen konkret mål med detoxen andet end at prøve det. Undervejs… kom der forskellige kropslige symptomer op og forsvandt hurtigt igen, som om jeg gik baglæns i de sidste 20 år af mit liv. Reaktioner som bumser i hele hovedet, og det plejer jeg ikke, revner i mundvige, huden på halsen klør, arme gør ondt, kløende nældefeber lignende udslæt på indvendig side af underarme, kriblen ved endetarm. Ja det var vist det hele. Det dukkede op på skift og forsvandt meget hurtigt igen. Nu er der lidt bumser tilbage hist og pist, men de er på retur.Jeg har fået en mere klar fornemmelse af om jeg er tørstig, ægte sulten eller sulten for at få ro på (Dorte: Kroppen er nulstillet og i stand til at mærke sult og tørst og følelser adskilt)Det er forbavsende så lidt mad der skal til, bare det er det rigtige så lønner kroppen dig med at virke slankere og mere smidig. Massøren har i hele forløbet kunnet mærke på musklerne at jeg levede anderledes end jeg plejede, men først efter næsten 3 uger var affaldsstofferne væk.Jeg kan varmt anbefale denne 3 ugers detox kur.

Inger, 55 år:
 Hej Dorte, Vil lige fortælle dig lidt om de sidste 4 dage med detox. De første to dage fik jeg mere energi, men i går og i dag har jeg været ret træt. Jeg får af og til kløe på huden, lidt kvalme og varme i kroppen (som hedeture bare uden at svede) og i dag har jeg haft en grim udrensning gennem tarmen. Jeg har på fornemmelsen, at der har været gang i en lever/galdeblære detox? Det er længe siden, at jeg har været uden kaffe, hvidt brød og chokolade mv. i så lang tid, men jeg synes egentlig ikke det har været så svært.Uge 2: Jeg har tabt mig 3-4 kg. allerede. Det er skønt. Jeg føler mig godt tilpas, trods et par smuttere sidste uge pga. grillaften mv. Var dog hurtigt tilbage på sporet, hvor jeg førhen måske ville have opgivet og væ…ret gået tilbage til de gamle usunde vaner. At have backup i form af en kompetent Dorte og e-pendanten om halsen giver det skub, jeg har brug for. Sidste lørdag følte jeg lidt tristhed efterfulgt af vrede. Der var sikkert gang i en mental detox. I går var jeg lidt træt, men det var nok grillaften, der skulle ud af kroppen.
og Ingers forløb efter 3 ugers detox:
Kære Dorte, Det har været en fantastisk periode med detoxkuren Jeg har tabt mig en hel del og kan passe bukser og nederdele, som jeg ikke kunne passe før. Min hud og hår er blødt og lækkert. Jeg tænker klarere. Det er på trods af, at jeg har haft en del afvigelser fra kuren pga. selskabelighed. Det er utroligt, så mange ting, der lige skulle for…egå i de 3 uger. Men jeg har fået værdifulde tips til at kunne tage et par dage ind imellem, hvis jeg får brug for at tabe mig eller føle mig bedre tilpas. Jeg har helt skippet kaffen, og har ikke manglet den. Smoothies om morgenen fortsætter jeg med med chiafrø og/eller hørfrø i. Jeg satser også på at spise flydende et par aftener om ugen. Kan e-pendanten bruges lidt endnu? Eller er den “død”. Knus
Svar fra mig:
Ih hvor er det altså en fed besked at få. Glæder mig du har opnået så meget godt ved at detoxe og alligevel kunne få tid til dine aftaler med dertil hørende andet mad. Det gode er netop man kan fortsætte og tage nogle hele og halve dage ind imellem eller en uge i ny og næ. Det værste skidt er nemlig kommet ud af kroppen.Jeg elsker simpelthen den detox. Den virker bare for alle og det er den bedste jeg har arbejdet med gennem alle mine 9 år og der har ellers været mange forskellige detox genem årene. Den her slår bare alle de andre.ependanten virker indtil den kodes om. Så den kan du bruge igen og igen. Hvordan har behandlinger kunne mærkes, og hvilke har du kunnet mærke ?
Svar fra Inger:
Mht. det jeg har mærket i kroppen under detox, så har jeg haft et par gange med uforklarlig vrede, lidt tristhed. Jeg har også haft metalsmag i munden. Jeg har også haft lidt sløring af øjnene, hvor jeg har haft svært ved at se skærmen (kan det passe, at det kan være pga. detox?). Jeg har nu spist hvidt brød med smør. Det giver straks oppustet mave – ikke godt.. Tak for dig og din hjælp:-) Knus Inger
Svar fra mig:
Ja det er tungmetallerne i kroppen der gør du får metal smag og sløret øjne. De kan også give tristhed og vrede det samme gør pesticider og det er bare tegn på du har lavet detox i tide inden de laver for meget ballade inden i kroppen. Jeg vil anbefale dig at detoxe lidt mere måske en uge igen om ikke så længe. Det er typisk reaktion med oppustethed at hvidt brød ikke tåles godt af kroppen, prøv at udelad det helt fra kosten. Og find gode alternativer som spelt, rug eller boghvede quinoa brød, hvis du gerne vil spise brød ind imellem.AMMA er i indisk ayurvedisk medicin en slags slim som kan sidde alle vegne. Jeg har oplevet flere af mine detoxere opleve slørethed når “det” (slim og giftstoffer) tilsyneladende slipper øjnene også. Tungmetaller giver også tåge i øjnene, og jeg har haft tidligere detox klienter som lige pludselig ser bedre efter 3 ugers detox.