paperbackstack

 • Komplet måling – Test og behandling

  Stor omfattende sundhedstest med bioresonans.

 • Kropsscanning af hele kroppen

  Alle organer og lemmer undersøges

 • Test og 1½ times behandling samtidig

  1½ times behandling med bioresonans samtidig med test, scanning og undersøgelse

 • 5 siders journal – viser hvor kroppens ubalancer sidder

  Journal på 5 sider der viser kroppens ubalancer

 • Behandlingsplan

  Behandlingsplan (indeholdende info om evt. detox, hvilke tilskud du har brug for,  hvilken kost der er god for dig – alt afhængig af hvad kroppen behøver af hjælp)

Når kroppen er syg med ubalancer er den så forvirret med så mange signaler, at den ikke kan finde ud af, hvilke signaler der er korrekte og hvilke der er falske. Kroppen har brug for en nulstilling af de biokemiske reaktioner. Bioresonans betyder en hjælp og genoprettelse i energisystemet og understøttende med en kost der er opbyggende, energigivende og støttende.

Det snedige er at din krop selv kender svaret på hvordan den kommer ud af situationen igen, den skal blot lyttes og skubbes lidt til med bioresonans. Kroppen er indrettet sådan at den altid vil forsøge at holde sig sund og rask og i balance, men sommetider kommer den i bølgegang, i modgang og må give op indtil den får hjælp til at komme ud af ubalancerne igen.

Du ligger afslappet på en briks med elektroder rundt om hænder og fødder.

Enhver årsag til sygdom først begynder med en ubalance i kroppens energisystemer, specielt samspillet mellem hvordan hjertet kommunikerer med hjernen og kroppen. Fix det, og der er ingen sygdom, nogensinde. Hjertet kan frembringe et elektrisk felt 100 gange større end hjernen og et magnetfelt 5000 gange større.

Hvilken en af dem bruger du til at helbrede?

Følelser er vibrationer, som konsekvent påvirker vores virkelighed. Vi tænker ikke kun og arbejder os igennem en dag, møder, opgaver, men vi føler og mener også, vores vej gennem dagen. Hvad angår helbredet – udfaldet afhænger af begge (følelser og hvad vi tror på og mener om tingene)

Simpelt siges det sådan her: Nummer 1 årsag til sundhed eller sygdom er din energetiske og følelsesmæssige tilstand. Hvordan du tilslutter følelsesmæssigt til dit generelle velvære og trivsel er vigtigere end eventuelle tilskud, mad, motion eller sundhedsbehandlinger. Der er kun én årsag til sygdom, og den har at gøre med energi og frekvens ubalancer, der findes i din krop. Afhjælper du dette, så kan sygdom ikke eksistere … det ville være umuligt.

Så det betyder, at du har brug for at fixe dine energisystemer, så de kan kommunikere igen. Så kan kroppen nemlig HEALE sig selv.

2013-12-02 11.58.35

mm
Bioresonans.
e-lybra 9 bioresonans arbejder med energetisk afbalancering af kroppens ubalancer både på det bevidste, det ubevidste, det fysiske og det følelsesmæssige plan via frekvenser der tilføres kroppen alt efter dens behov og det den fortæller på en kropsscanning at den har brug for hjælp til. Alt er energi og alle ubalancer starter i energisystemet inden de udvikler sig patologisk til en fysisk eller psykisk sygdom og det er herfra vi retter dem med e-lybra 9.

Du får:

 1. 1 times test og behandling
 2. 5 sider scanning over dine ubalancer
 3. fortolkning af ubalancer
 4. hvordan hjælper du dig selv i balance
 5. vejledning til hvordan du kommer i gang
 6. hvilke tilskud mangler du evt.
 7. balancering af psykiske blokeringer, test af følelser der forhindrer dig i at få det bedre
 8. dybdegående energetisk afbalancering
 9. vejledning til hvilke produkter du ville have gavn af
 10. DNA remapping balancering
 11. Epigenetic balancering
 12. Neurotech psyke balancering af negative følelser i kroppen

Sådan kan din scanning se ud:

2014-05-03 15.54.17  2014-02-28 09.47.41-2

status