Aeon

aeonpakke

Kontakt

2014-05-07 16.25.39

Silent Nights

silent nights1

Kristina med brystbetændelse

brystbetændelse

Sanne med stress og angst

sanen core 2

Johnny på Corsentials

johnny core

Sanne på Aeon og Corsentials

sanne core

Kristinas søn med hoste del 1kristina søn hoste 1

Kristinas søn med hoste del 2

kristina søn hoste 2

Silke 4 år med Night Terror

Lifewave referencer night terror

Noa 3 år forstuvet håndled/arm

2014-04-20 12.49.57

Hvorfor har jeg valgt at være professionel networker i Lifewave og hvad er det lige den vilde sundhedsteknologi imponerer mig med dagligt.

Interview af Mike Collins, President i Lifewave. Interviewet er på engelsk.

Er du nu blevet nysgerrig på hvad Naturlig Energiterapi er??

LifeWaves patenterede, ikke-transdermale plasterteknologi er blevet undersøgt i over 70 undersøgelser og kliniske forsøg, og det er der en god grund til: Produkterne giver dramatiske og ofte omgående resultater.Anvendes af sundhedspersonale, berømtheder, OL-deltagere, professionelle sportsfolk og mennesker fra alle samfundsgrupper i mere end 100 lande, som alle vil have “fordelen”, LifeWave har det, du skal bruge til at være på toppen.

 • Sprudlende energi hele dagen uden stimulerende midler
 • Smertelindring på få minutter
 • Naturlig forbedring af søvnens kvalitet og længde
 • Afgiftning
 • Antiældning
 • Appetitkontrol
 • Reduktion af stress

Hvordan virker plastrene?

LifeWave-plastrene er en avanceret form for lysterapi. Plastrene indeholder organiske krystaller, som pga. varmen fra kroppen afgiver lidt lys, der kan ses i det infrarøde og synlige bånd. FTIR (Fourier Transform Infrared) underbygger dette fænomen. Når plastrene sættes på kroppen ligesom et almindeligt plaster, stimulerer de nerver og punkter på huden, så de producerer sundhedsfremmende effekter, der ikke kan opnås med nogen andre produkter på markedet i dag.

Hvordan kan plastrene forbedre personens helbred?

Vi har alle vænnet os til at tro på, at vi skal fylde noget i kroppen (f.eks. vitaminer) for at få det bedre. Selv om korrekt ernæring, vand og motion er kerneelementer for en sund livsstil, kræver vores krop også et konstant flow af energi. Hjernen og nervesystemet sender f.eks. elektriske signaler til musklerne om at udnytte oplagret kemisk energi til at trække sig sammen.

Det har været kendt i tusindvis af år, at særlige lysfrekvenser kan forårsage specifikke ændringer i menneskekroppen. Når du går ud i solen, får lysfrekvenserne din krop til at producere D-vitamin. En anden lysfrekvens (UV) får kroppen til at producere melanin, som er et kemiske stof, der gør huden solbrændt.

LifeWaves plastrene udnytter denne viden til at stimulere kroppen for at øge energiniveauet, lindre smerter, afgifte kroppen, modvirke ældning, kontrollere appetitten, reducere stress og give en bedre søvnkvalitet.

Hvad er fototerapi?

Fototerapi (også kaldet lysterapi eller helioterapi) har været anerkendt og udøvet i mange tusinde år. Dog er forståelsen for, hvordan forskellige lysfrekvenser, der rettes mod huden, kan give gavnlige resultater en nyere opdagelse.

I 1903 fik Dr. Niels Finsen Nobel-prisen i fysiologi eller medicin for at bruge kunstigt lys til behandling af en form for lupus. Det medførte, at Finsen i dag anses for at grundlæggeren af moderne lysterapi.

For nylig blev lysterapi indlemmet i samtiden ved at udnytte forskellige former for aktivt lys, såsom kolde lasere, LED-lamper og UVB-lamper. Offentlige sundhedsmyndigheder over hele verden, inkl. den amerikanske pendant til Sundhedsstyrelsen, The Food and Drug Administration (FDA), har godkendt brug af lysterapi som et middel til smertelindring og ikke-kirurgiske ansigtsløftninger. Lysterapi er uden tvivl blevet en gangbar og moderne medicinsk teknologi.

I dag benytter LifeWave-plastrene en form for lysterapi, som ikke kræver en aktiv lyskilde (dvs. der ikke brug for en lampe/pære). LifeWave-plastrene bruger i stedet reflekteret lys, der aktiveres af kropsvarme. Det giver en sikker, effektiv og klinisk afprøvet metode til at forbedre dit helbred.

Som 3 årig datter af en behandler, så sætter man vel selv plastre ligesom mor gør på sine klienter……  :)

Når man ikke må låne mors, så finder man da bare sine egne :) Hun skal nok blive god til at plastre andre en dag :)

2014-04-30 16.15.56-2

Selskabet har lanceret følgende produkter:

 1. Icewave
 2. Energy Enhancer
 3. SP6 – hormon,
 4. Aeon
 5. Glutathione
 6. Carnosine
 7. Silent Night
 8. Aculife
 9. Nirvana – humør
 10. Theta Activate
 11. Theta One
 12. Winfit
 13. Alavida
 14. Maveric

2014-05-23 15.45.49  2014-05-23 15.35.18-2

Hvad er Theta Nutrition??

Theta Nutrition er en helt ny sundhedsteknologi, opfundet af LifeWave. Det er et system, som er baseret på banebrydende formler, og som leverer essentielle og funktionelle næringsstoffer til din krop på en målrettet og velsmagende måde.  Alle Theta-formlerne er fremstillet af naturlige kvalitetsingredienser og indeholder ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler! Det bedste af det hele er, at de fleste mennesker opnår resultater med Theta-formlerne efter ganske få minutters brug.

Hvorfor er Theta bedre end mange andre tilskudsprodukter?

Selvom det i dag er vanskeligt at finde kvalitet, hurtig virkning og effekt i ét tilskudsprodukt, har Theta-formlerne alle tre. De er sikre, effektive og uden stimulanser. Hertil kommer, at andre tilskudsprodukter på markedet i dag mangler et leveringssystem for næringsstofferne, så du ikke kan se eller mærke resultaterne i månedsvis – eller slet ikke! Theta-formlerne er anderledes, fordi de aktiveres af vores særlige leveringssystem for næringsstoffer, og derved hjælper mennesker til at opnå resultater på ganske få minutter.

Hvordan virker Theta?

Vores Theta Nutrition-serie virker ligesom et kraftigt stød. Du skal ganske enkelt tilføje en portion Theta Activate til hver Theta-formel, inden du drikker det. Theta Activate gør kroppens optagelse af de kvalitetsbaserede og målrettede næringsstoffer, der er i formlen, hurtigere og giver resultater, de fleste kan mærke på få minutter.

Se video om Corsentials her:

Mine første 30 dage på Corsentials

Læs om mine 30 dage på Core her. Jeg er nu på min 7. måned (aug 2014) og på vej ind i måned 8.
Det føles FANTASTISK jeg siger det bare. Jeg er vild med at drikke Corsentials hver morgen.

Plastrene i Lifewave

Aeon lifewave

glutathion lifewave

SP6 lifewave

carnosine lifewave

energy enhancer lifewave

icewave lifewave

silent nights lifewave

Invitation til vores gæstegruppe

Når du hører om Lifewave plastrene, og har læst ovenstående, så sker der ofte det, at du bliver vildt nysgerrig på hvad de egentlig kan, og derfor er du velkommen på besøg en uges tid i vores gæstegruppe, hvor du kan opleve hvad andre fortæller plastrene og Theta produkterne har gjort for deres liv og andres liv. Find mig på facebook, anmod om venskab og send mig en besked om du gerne vil ind og kigge i gæstegruppen, så lukker jeg dig ind (vi skal være venner først)

INFO, køb af produkter som glad bruger, opstart af samarbejde med mig og din egen Lifewave konsulent virksomhed

Kontakt mig på medicflow@mail.dk eller tlf. 22 17 04 70

Dorte Klattschou, MedicFlow – Independant Lifewave Distributor, Sponsor ID. 82 96 69

lifewave reklame DK holder af

Min Historie om Lifewave da jeg første gang stødte på det

Jeg har fundet en fantastisk forretningsmulighed i Lifewave, hvor jeg hjælper rigtig mange mennesker med at få det bedre, og hvor jeg tjener dobbelt så meget på deltid som jeg gjorde på fuldtid.

Det er kun fordi jeg begyndte på den her lille deltidsbeskæftigelse, at jeg er der hvor jeg er i dag.

Jeg var ansat som laboratorietekniker før hen og knoklede røven ud af bukserne med forskning, men med mikroskopisk lille lønstigning hvert år. Flere havde 25 års jubilæum i den afdeling jeg var i mens jeg var ansat der, og jeg tænkte hver gang: Jeg skal altså ikke sidde her i 25 år og knokle mig selv halvt ihjel for en alm. løn. Jeg skal være selvstændig, selv bestemme mine arbejdstider og hvad jeg vil lave og bestemme min egen løn.

Som du sikkert ved så er det ikke altid så nemt at være selvstændig. Der skal knokles for at hente kunder hjem i perioder og du skal hele tiden være på forkant med arbejdet, og aftalerne, så du er sikret løn også i næste måned.

Nu var det bare sådan at jeg fik kæmpe succes allerede fra start af.

Jeg havde virkelig travlt og elskede det, arbejdede rigtig mange timer om ugen, men så fik jeg børn og så tænkte jeg igen: Hold nu op, jeg skal ikke arbejde så meget, jeg vil have mere frihed og højere løn, og jeg vil vildt gerne have en passiv stigende indtægt,  ved at arbejde med noget som er givende, sjovt og hvor jeg hjælper andre med at få det bedre, og som bare vokser med tiden, men hvor finder jeg lige det.

Nina blev min redningskvinde for hun kom for 1½-2 år siden på min klinik og fortalte om de her Lifewave plastre i forbindelse med en behandling jeg gav hende. Ved du hvad der så skete, da hun serverede dette her helt fantastiske koncept for mig???

JO, tåbelig som jeg var lige der, kunne jeg ikke se det, og så var jeg på orlov med min lille datter, og jeg havde 117 undskyldninger for at det ikke skulle være lige nu. Det har jeg fortrudt 5oo hundrede gange efterfølgende. Det kommer du nok også til, hvis ikke du starter nu og nu skal jeg fortælle dig hvorfor:

Grunden til jeg fortæller dig det her nu er, at når jeg om et lille 1 år tjener virkelig mange penge med en stigende passiv indtægt, så kan du ikke komme og sige jeg ikke spurgte dig om du ville være med. For til den tid er det dig, der har fortrudt du ikke startede noget før.

Og nu vil jeg fortælle dig lidt om Lifewave og hvorfor du vil elske at arbejde med det, og hvorfor du ikke skal have 117 undskyldninger som jeg havde. Jeg har lavet den fejl, du behøver ikke også lave den. Du kan lære af min fejl allerede under denne intro.

Så er det op til dig at trække i håndbremsen i dit liv bagefter, når du har hørt mig fortælle, og sige nok er nok, nu har jeg fået muligheden for at ændre mit liv i en retning som jeg har brændt efter længe. Så nu er det kun op til mig om jeg vil knokle de næste 2 år på at gå efter min drøm eller om jeg vil sidde de næste 40 år samme sted og sukke efter den i stedet for.

Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv og det kan det også gøre i dit.

Du behøver nemlig ikke have en masse penge for at starte, bare du har noget ambition.

Jeg bestilte en guldpakke og oprettede mig som distributør for at købe til engrospriser uden at vide om jeg ville arbejde med det senere. Jeg måtte prøve dem først.

Slide 1

Slide 2