dortecoachCoaching indeholder tidens mest effektive spørgeteknikker og redskaber, som hjælper dig med at sætte mål og nå dem. Som MentalCoach tager jeg udgangspunkt i de ressourcer, du allerede har til din rådighed, og jeg hjælper dig med at udnytte hele dit potentiale.

Et mentalcoaching forløb hos mig er kort og effektivt og giver dig redskaber og løsningsmetoder, som du selv kan arbejde videre med i det øjeblik du går ud af døren.

Som mentalcoach hjælper jeg dig med at holde fokus og handle på dine mål. Jeg flytter lidt på dine teltpæle (dine vaner), ryster dine forhindrende overbevisninger ud af dig, og gør dig “høj” og dybt motiveret, så du går ud af døren med et smil om læben og klar til at forandre de ting, der skal til for at du når dine drømme og mål.

Referencer – her finder du udtalelser og referencer
Læs mit CV her
Team Coaching Dorte

Sofia Manning & Chris Manning – Manning Inspire
Coach reference :
Dorte has been an immense pleasure to have on the Coach Trainer and Feedbacker teams. She is a natural leader, has amazing attention to detail, and takes ownership and responsibility above and beyond the call of duty.  I wish we had 10 more of her.  Her coaching ability enhanced by her long-term search for knowledge.  Dorte’s natural optimism is infectious, while her result based attitude gets clients the result they desire with efficiency.
Chris Manning, CEO Manning Inspire Coach Training 

Om mig:

Jeg har arbejdet som coachtrainer på 5 hold hos Sofia Manning, fungeret som feedbacker samt været censor til eksamener i business og life coaching.

Mental Coach
  • Business & Life coach 2007, Sofia Manning.com
  • Coachtrainer hos Sofia Manning Hold 28. maj – 8. nov 2008
  • Feedbacker hos Sofia Manning
  • Certificeringscoach hos Sofia Manning
  • Coachtrainer hos Sofia Manning Hold 27. jan – 27. juni 2009
  • Coachtrainer hos Sofia Manning Hold 22. april – 1. sept 2009
  • Coachtrainer hos Sofia Manning forår 2009
  • Coachtrainer hos Sofia Manning forår 2010