2015-06-01 07.20.24

Billede126cigaretRygestop & Stofafvænning :

Rygestopprogrammet består af : Psyke program, sukkerafvænning/sukkertrang program, rygestop program, akupunkturpunkter, hormonafbalancerings program, vægtafbalancering.

Dagen før :

  • Det er vigtigt at den sidste cigaret ryges senest 12 timer og helst 24 timer før behandlingen starter.
  • Dette giver hos de fleste nikotintrang i løbet af et døgn – dvs. lyst til at ryge.

På dagen :

  • Du må ikke ryge den dag du kommer.2013-12-02 11.58.35
  • Du skal undgå kaffe og drikke meget vand.

Under behandling :

Behandlingen varer ca. 1 time og imens ligger du behagelig afslappet på en briks og hører stille musik med et varmt tæppe over dig. Du får elektroder rundt om håndled og ankler, samt en crystal elektrode rundt om nakken/halsen. Flere falder i søvn, andre føler sig afslappede. I løbet af de første 10 min. hvor akupunkturpunkterne behandles kan nogle mærke at trangen forsvinder, hvis de er stoppet 12-24 timer før. Behandlingen er fuldstændig smertefri og meget meget beroligende og afslappende. 9 ud af 10 stopper efter 1 behandling.

Efter behandling :

Det anbefales at du drikker meget vand de næste dage, da det hjælper med at udskille nikotinresterne hurtigere. Efterhånden som nikotinen udskilles bliver kroppen afgiftet. I løbet af 48 timer har kroppen tilpasset sig det sænkede nikotinniveau og efter 2-3 uger er den normaliseret. Du kan selv hjælpe til med at opnå det bedste resultat ved at drikke meget vand de efterfølgende dage.

9 ud af 10 stopper første gang. Hos nogle rygere kan det være nødvendigt med 2-3 behandlinger fordi der er flere ubalancer i kroppen der skal behandles. Rygetrangen forsvinder først når kroppen er i balance.

Neurotransmittere involveret i afhængighed :

Dopamin

Dopamin er en neurotransmitter som findes i centralnervesystemet i hjernen (en neurotransmitter er et signalstof der dannes af nervecellerne og overfører information i synapsen (knudepunkt i nervebanerne) mellem to nerveceller). Dopamin spiller en stor rolle i afhængighed. Mange af de symptomer der har med dopamin at gøre har også med andre transmittere i hjernen at gøre. Som en kemisk budbringer fungerer dopamin ligesom adrenalin (dopamin er et forstadium til adrenalin). Dopamin påvirker hjerneprocesser der kontroller bevægelse, følelsesmæssig respons og vores evne til at opleve gode behagelige sjove oplevelser og smerter.

Serotonin

Serotonin er ligeledes en neurotransmitter i centralnervesystemet i hjernen som har forbindelse til bl.a. depression, angst, panikanfald, afhængighed, migræne, forelskelse, lykke

Epinephrine /Adrenalin

Adrenalin som vi alle kender når vi stresser eller bliver bange – adrenalin stiger så vi kan flygte med det samme, kaldes også kamp flugt hormonet der øger blodtrykket, pulsen, blodsukkerindholdet og ligeledes udvider pupillerne samt luftveje

Melatonin

Melatonin er et hormonlignende stof der har med søvnrytmen at gøre, det at være afslappet, stresse ned, jetlag m.m.

elybra9a Ved at afbalancere disse stoffer kan man undgå søvnløshed, rastløshed m.m.

Nikotintrangen elimineres og aftager i løbet af de første 48 timer efter behandlingen.

Jeg vil gerne have din tilbagemelding på dit rygestop, tak :)