For at vide præcist hvor du er i ubalance i kroppen, kan du vælge en hårscanning eller konsultation på klinikken som viser alle kroppens ubalancer.

Hver gang vi spiser, fortæller vi vores krop, at vi enten elsker eller hader den! RAW Juice Faste sætter kroppen i stand til at reparere og forynge sit eget væv, ved direkte at levere betingelserne for helbredelse, og fjerner samtidig de hindringer, der belaster kroppens egne helbredende kræfter i at kunne udføre sit arbejde. Juice faste er en unik mulighed for kroppen, og afgørende for genoprettelse af sundhed.

Du får:

  • Indkøbsliste
  • opskrifter til alle 5 dage
  • info om 5 dages juicefaste, hvad gør den og hvorfor er det godt for kroppen
  • hvilke grøntsager, bladgrønt og frugt er gode detox ingredienser
  • enzymer – hvorfor
  • cellulær rehabilitering, eliminering af døde celler/syge celler
Det siger juicefasterne:
Heidi Strandberg Andreasen:
Idag fik jeg denne feedback på 5 dages juicefasten fra Heidi, en af de skønne kvinder på SundhedsAkademiet: Jeg lovede jer en opfølgning efter min juicekur, så den får I her. Det var så fantastisk og selvom jeg til tider syntes, at den var lidt hård, så var den bare så god for mig. Jeg har haft ondt i maven i mange år efter jeg indtager mad, men i disse fem dage havde jeg det bare så godt. Bortset fra en enkelt dag, hvor jeg havde ondt. Kunne godt minde lidt om det, som Mariakaisa Bruun også skrev om…. Planen var, at jeg ville have fortsat med 3 ugers detox, men der kom en bisættelse op førstedagen efter end juicekur. Den påvirkede mig lidt følelsesmæssigt og jeg følte mig ikke helt klar til den. Jeg spiste mad, fik ondt i maven… Og længtes efter juicekuren ;-) Jeg besluttede mig for at give den et par dage inden jeg giver den fuld gas, men er alligevel inspireret af den. Det føltes så godt med den juicekur, at jeg i morges nøjes med juice indtil frokost, hvor jeg spiste fast føde efter detox kuren og i aften har jeg spist suppe og vil følge 12 timers reglen… så lidt følger jeg den nu alligevel lidt… Så har I andre ikke prøvet det, kan jeg VARMT ANBEFALE :-)

Susanne B.:
Vi har lige gennemført jeres 5 dages juice faste med stor succes. Anbefaler den vidt og bredt. Vi har tabt 5 kg hver.

 

5 dages juicefaste1

Sådan betaler du:

Pris 129 kr

Betaling via mobilepay 22 17 04 70.
Husk at angive din email i beskedfeltet eller send mig en mail du har købt kurset, så får du link til download.

Glæd dig :)